Tulevat kilpailut

  • Ei tulevia tapahtumia kalenterissa

Torstaina 13.8. jatketaan JS-rasteja Ruonanvuoressa

Ensi viikon JS-rastit suunnistetaan Juokslahden suunnalla Ruonanvuoressa hyväkulkuisella metsäalueella. Rastit sijoittuvat Ruonanvuoren eteläiseen kartan osaan, josta on valittu maaston parhaita osia. Jalan alle saadaan hienoja kallioita ja hyväkulkuisia metsäalueita, jossa voi antaa vauhdin viedä. 

 

JS-rastit Länsi-Himoksessa torstaina 6.8.

Tervetuloa nauttimaan Länsi-Himokseen upeista Paljakan kallioista torstaina 6.8 JS-rastien merkeissä.  Tarjolla on suunnistusta parhaimmillaan ja suunnistusajattelua pääsee haastamaan todenteolla. Ratamestarit ovat pyrkineet käyttämään maaston parhaat palat ja varmasti jokaiselle löytyy sopiva rata kierrettäväksi.

 

Jämsän Seutu -rasteille Rahkavuoreen 30.7

Tämän viikon Jämsän Seutu -rastit suunnistetaan Rahkavuoren hienossa avokalliomaastossa torstaina 30.7. Tarjolla on helppoa suunnistusta mutta vaikeilla radoilla haastavia rinnerasteja sekä mäkeä kivuttavaksi.

 

Tilaa Gutzin laadukkaita tuotteita

Otetaan seurana junnujen kampanjahaaste vastaan! Haasta osallistumaan itsesi lisäksi perheesi, kummisi, vanhempasi, mummot ja papat yms. Junnut itse toki myös aktiivisina toimijoina. Jos jokainen tilaaja saa kerättyä keskimäärin 10 tilausta, saamme lisäksi yllätyspalkinnot. Yksi tuotepaketti maksaa aina 20€, josta seuralle tulee 5€.

 

Jämsän Seutu rastit Loilovuoressa

Tämän viikon Jämsän Seutu-rastit suunnistetaan Loilovuoren maastossa torstaina 23.7.

Tarjolla on ehdottomasti parasta Jämsäläistä suunnistusmaastoa parhaimmillaan avokallioineen ja mäkineen. Maasto on säästynyt muutamina viimevuosina myös suuremmilta hakkuutyömailta.

 

Kuntorastit Morvassa 16.07.2020

Kuntorastit Morvassa                      Morva

 

Jämsän Seutu rastit Riuttavuoressa Jämsänniemellä

JS-rastit Riuttavuoressa 9.7.2020 

 

SM-keskimatkan harjoitusleirit Jämsässä

SM-keskimatkan kilpailut käydään Korpilahdella Päijänteen rantamaisemissa elokuun lopulla. Nyt on seurojen hyvä hetki ottaa tyyppimaastot haltuun ja leireillä Jämsässä Himoksessa edullisella mökillä ja pitää leirit lähellä SM-keskimatkan maastoja.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal