Tulevat kilpailut

  • Ei tulevia tapahtumia kalenterissa

Korttelicup Särkijärvi 23.1.2021

Lauantaina kisaillaan taas korttelicupin merkeissä. Tällä kerralla päästään perinteisen korttelisuunnistuksen makuun yhteislähtökisan merkeissä. Yhteislähtö tapahtuu Särkijärven kuntotalolta kello 10:00 ja sisäänkirjautuminen alkaa 9:30.

 

Verkkosivujen uudistus ja myClub käyttöönotto

Seuramme on aloittanut verkkosivujen uudistamisen ja pyrimme saamaan uudistetun ulkoasun ja päivitetyt toiminnallisuudet uunista ulos tammi-helmikuun vaihteessa.

 

Jämsänkosken korttelicup tulokset

Jämsänkosken korttelicup -osakilpailu saatiin vietyä maaliin saakka onnistuneesti. Jämsänkoski tarjosi tänään visuaalisesti parastaan. Hieman kun pakkasasteita olisi ollu vähemmän, oltaisiin hätyytelty parhaita mahdollisia olosuhteita korttelisuunnistukseen.

 

Korttelicup jatkuu Jämsänkoskella lauantaina!

Tuleva korttelicup -osakilpailu suunnistetaan lumisella Jämsänkosken keskustan alueella lauantaina 16.1. Kiinnittäkää huomiota siihen, että kilpailut juostaan tästä korttelista lähtien, aikaisemmilta vuosilta totuttuun tapaan, aina lauantaisin.

 

Tulokset Jämsän keskustan korttelista

Jämsän keskustan korttelicup kirmattiin sunnuntaiaamupäivästä varsin talvisissa olosuhteissa. Kovat on kovia edelleen. Ratamestari yritti hämmentää soppaa sijoittamalla yhden rastin väärään nurkkaan. Kasetti ei tästä kisailijoilla kuitenkaan seonnut.

 

Korttelicup jatkuu

Seuraava korttelicup kirmaillaan aivan Jämsän ydinkeskustassa su 3.1.2021. Tällä kertaa voi tonttu- ja jouluasut jättää kotivarastoon, sillä bonussekunteja ei heru.

 

Himos-karuselli ja Joulu-sprintti - pientä pohdiskelua

Kortteli-cuppi on saatu hyvin käyntiin ja varsinkin Joulu-sprintissä meno oli suorastaan värikästä. Kovaa mentiin muttei niin tosissaan. 

 

Hyvää Joulua

Kiitos yhteistyökumppanit, seuratyöntekijät, maanomistajat, taustajoukot ja kaikki jotka ovat mahdollistaneet hienon lajimme harrastamisen. Nyt hiljennytään Joulun viettoon.

 

Joulu-sprintti 2020

Jos olikin keli harmaa, niin väriä Jämsän aamuiseen keskustaan toi kortteli-cupin Joulu-speziaale. Hienoja asuja ja mieletön tunnelma - ei tästä kortteli parane.

 

Joulusprint 2020

Infot jatkuvat: Kartat on tulostettu ja mittakaavaksi tuli 1:4000.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal