Kortteli-cupin finaali ja tulokset

Eipä sade haitannut, kun kevään viimeinen kortteli suunnistettiin Jämsän keskustan alueella. Mukana oli hienot 49 suunnistajaa.

 

Korttelikupin finaali la 23.03 klo 14.00

Niin se vain on, että kevät on edennyt siihen vaiheeseen, että kortteli-cupin finaalia pukkaa. Reilut kolme kuukautta korttelia alkaa olla loppusilausta vaille.

 

Korttelicup 16.3. tulokset

Tulokset >>>.

Väliajat >>>.

Reitinvalintamittauksia >>>.

 

Elsa ja Iida ennätyksiin Markon Ralleissa

Elsa ja Iida kiisivät pienessä pakkassäässä hurjaa vauhtia, eikä edes jäinen ja liukas alusta estänyt heitä tekemästä uusia maailmanennätyksiään ralliradalla. Hyvä tytöt! Muutenkin oli iloinen ja aika iso porukka juoksemassa.

 

Jämsän Seutu -kuntorastikausi 2019 lähestyy

Vuoden 2019 Jämsän Seutu -kuntorastikuden avaus koittaa pian. Perinteiseen tapaan tänäkin keväänä etsitään ensimmäiset rastit  jo huhtikuun loppupuolella.

 

Jaatilanrinteen korttelicupin tulokset

Keli oli mainio, hankikanto riittävä ja alusta paikoitellen polanteinen - kaatumisiltakaan ei täysin vältytty. Tänään kovinta vauhtia piti Merja yli kahden minuutin erolla seuraaviksi tulleisiin Markoon ja Joonakseen.

 

Korttelicup Jaatilanrinteellä

Seuraava korttelicup kisaillaan lauantaina 2.3. Jaatilanrinteen/Ahopellon asuinalueilla.

 

Jokvarren korttelicupin tulokset

Tänään tarjoiltiin perinteistä korttelicupia, jossa ei sprinttivirityksiä nähty. Tänään testattiin fyysistä jaksamista pienillä reitinvalinnoilla. Ratamestarit Inka, Topias ja Taija toivat korttelicupin sen alku ajoille. Tätä se oli joskus aikoinaan, jaksoiko roikkua kaverin selässä vai ei. 

 

Korttelicuppia la 16.2. Jokivarressa

Korttelicupin seuraava tapahtuma la 16.2. toteutuu periaatteella "back to basics" eli luvassa on paluu takaisin korttelin uljaisiin perinteisiin.

 

Elli ja Iida maailmanennätyksiin Markon Ralleissa

Rapsakka keli vauhditti Tainin tyttöjä omiin ja samalla maailmanennätyksiin Markon Ralleissa tänään. Tuloksia voi käydä kurkkimassa totutusti täältä >>>

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal