Junnujen tärkeitä tapahtumia:

  • Morvan kiintorastitalkoot joko ma 2.7. klo 10 tai ti 3.7.klo 10 tai 17. Päivä ja aika tarkentuu lähempänä. Lähde mukaan  talkoilemaan ja samalla opiskelemaan alueen uutta karttaa ! Ilmoittautumislinkki tullut sähköpostitse! Nina
  • Leiripäivä 21.6.2018. Ilmoittaudu Mialle viim 17.6. mia.taini@gmail.com. Lisätietoa leiripäivästä täältä
  • Alueen oravapolkukisat 11.-13.6.2018
  • Leimausleiri 4.-7.6.18
  • Suunnistuskoulu alkaa 24.4.18
    Lue lisää

 

Tervetuloa mukaan JRV:n junioritoimintaan

Jämsän Retki-Veikkojen junioritoiminta tarjoaa 0-20 -vuotiaille monipuolista liikuntaharrastusta pienellä rahalla. Juniorit voivat osallistua JRV:n toimintaan yksin, kaverin kanssa tai vaikka yhdessä vanhempiensa kanssa. Tässä muutamia ajatuksia kuinka mukaan voi lähteä:

  1. Kuntorastit - Kuntorasteilla nuorten karttamaksu on 2 €. Kuntorasteja järjestetään kesäkaudella joka torstai eikä JRV:n jäsenyys ole välttämättömyys.
  2. JRV:n jäseneksi - Jäseneksi voi liittyä perheenä tai yksilöinä. Jäsenenä saa osallistua mm. seuran kunto- ja lajiharjoittelua tukevaan toimintaan. Jäseneduista lisätietoa Seurainfo -> liity jäseneksi.
  3. Junioripassi - Seuran jäsenenä nuori voi hankkia itselleen Junioripassin, joka sisältää rastipassin koko kuntorastikaudelle sekä monipuolisen suunnistuskoulun. Lue lisää Junioripassista.

Lue lisää näiltä sivuiltamme tai laita sähköpostia nuoriso(at)jrv.fi.


Liity JRV:n junioreiden sähköpostilistalle

JRV:n junioreiden sähköpostilistalle lähetetään junioritoimintaan liittyviä tiedotteita.

Liity sähköpostilistalle lähettämällä tyhjä sähköposti osoitteeseen jrv-junnut-subscribe@jrv.fi. Seuraa sähköpostiisi tulevia ohjeita.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal