Tervetuloa mukaan JRV:n junioritoimintaan

Jämsän Retki-Veikkojen junioritoiminta tarjoaa 0-20 -vuotiaille monipuolista liikuntaharrastusta pienellä rahalla. Juniorit voivat osallistua JRV:n toimintaan yksin, kaverin kanssa tai vaikka yhdessä vanhempiensa kanssa. Tässä muutamia ajatuksia kuinka mukaan voi lähteä:

  1. Kuntorastit - Kuntorasteilla nuorten karttamaksu on 2 ‚ā¨. Kuntorasteja j√§rjestet√§√§n kes√§kaudella joka torstai eik√§ JRV:n j√§senyys ole v√§ltt√§m√§tt√∂myys.
  2. JRV:n jäseneksi - Jäseneksi voi liittyä perheenä tai yksilöinä. Jäsenenä saa osallistua mm. seuran kunto- ja lajiharjoittelua tukevaan toimintaan. Jäseneduista lisätietoa Seurainfo -> liity jäseneksi.
  3. Junioripassi - Seuran jäsenenä nuori voi hankkia itselleen Junioripassin, joka sisältää rastipassin koko kuntorastikaudelle sekä monipuolisen suunnistuskoulun. Lue lisää Junioripassista.

Lue lisää näiltä sivuiltamme tai laita sähköpostia nuoriso(at)jrv.fi.


Liity JRV:n junioreiden sähköpostilistalle

JRV:n junioreiden sähköpostilistalle lähetetään junioritoimintaan liittyviä tiedotteita.

Liity s√§hk√∂postilistalle l√§hett√§m√§ll√§ tyhj√§ s√§hk√∂posti osoitteeseen jrv-junnut-subscribe@jrv.fi. Seuraa s√§hk√∂postiisi tulevia ohjeita.


Juniori-uutiset

Uutisarkistoon pääset tästä

JRV-junioreiden saliharjoitukset käynnistyvät ke 25.10.

Retki-Veikkojen nuorten saliharjoitukset käynnistyvät keskiviikkona 25.10. Vitikkalan koululla. Syyskauden viimeinen harjoituskerta on ke 13.12. (ei harjoituksia ke 6.12.)
 
Harjoituksissa on kaksi ryhmää. 
 

 

Sinetti-suunnistuskoulu alkaa ti 25.4.

Jämsän Retki-Veikkojen ja Säästöpankki-Sinetin suunnistuskoulu käynnistyy tiistaina 25.4. Ensimmäinen harjoituskerta pidetään Jämsän lukion pihapiirissä. Yläpalkin Sinetti-suunnistuskoulukohdasta löydät lisätietoja ohjelmasta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja aiemminkin mukana olleet juniorit!

 

Junioripassin lunastaminen vuodelle 2017

Uusi suunnistusvuosi on käynnissä ja jatkavien suunnistuskoululaisten on aika lunastaa Junioripassi ja jäsenmaksu vuodelle 2017. Passi oikeuttaa mm. osalistumaan kevään saliharjoituksiin, jotka pidetään keskiviikkoisin kelo 18 Vitikkalan koululla.

 

2016 Junioricupin yhteistulokset

Alla alustavat osakilpailutulokset. Jos huomaatte virheitä tai puutteita tuloksissa ottakaa yhteyttä Marko Pitkäseen (040-6475131). Lopulliset tulokset (kolmen parhaan osakilpailupistemäärän summa) lasketaan alla olevan taulukon pisteiden mukaan.

 

Taitotiistai 16.8. Jämsänkoskella klo 17.30

Seuraava taitotiistai-treeni tehdään Jämsänkoskella vanhainkodin parkkipaikalta klo 17.30 alkaen. Osoite on Tammitie 1. Luvassa on sprinttisuunnistusta Linnase´nvuoren kupeessa.

 

Junioricupin 3. osakilpailun tulokset

Junioricupin 3. osakilpailu käytiin vesisateessa Juurikkaanmäessä 16.6. Seuraava osakilpailu on 18.8. Tarvajärven kartalla.

 

D8RR

Viola Marjanen 10p

Helmi Myyry 8p

 

H8RR

Akseli Virtanen 10p

Kalle Seppälä 8p

Viljo Seppälä 6p

 

Junioricupin 2. osakilpailun tulokset

Junioricupin 2. osakilpailu juostiin Ruonanvuoressa to 2.6.

Seuraava osakilpailu kirmaistaan kesäkuun 16. päivä Juurikkaanmäessä.

 

D 8RR

Viola Marjanen 10p

Iida Taini 8p

Elsa Nurminen 6p

Lydia Aho 4p

Meri Majaharju 4p

Helmi Myyry 4p

 

H 8RR

 

Vanhempaininfo Vitikkalassa ti 3.5 klo 18

Ensi tiistain suunnistuskoulussa voit jättää kouluikäiset lapsesi suunnistamaan ja mennä itse vanhempaininfoon. 7-9 vuotiaiden lasten huoltajien on hyvä kertoa ohjaajalle, että lapsi jää paikalle ilman huoltajaa. Ohjaajat sekä apuna olevat kokeneemmat juniorimme huolehtivat lapsista harjoituksen ajan. 

 

Juniori-harjoituksia Vitikkalassa 19-20.3.

Lauantaina 19.3. on klo 16-18 junioreille suunnattu saliharjoitus Vitikkalan liikuntasalissa. Harjoitus on tarkoitettu yli 10-vuotiaille. Sunnuntaina 20.3. on klo 10.30 alkaen suunnistusharjoitus Vitikkalan koulun pihalta alkaen. Paikalla olisi hyvä olla klo 10.15. Tämäkin on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, mutta nuoremmat voivat osallistua huoltajan kanssa.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 

Powered By Drupal