Treenit

  • Ei tulevia tapahtumia kalenterissa

Tulevat kilpailut

  • Ei tulevia tapahtumia kalenterissa

Jämsänkosken korttelicup tulokset

Jämsänkosken korttelicup -osakilpailu saatiin vietyä maaliin saakka onnistuneesti. Jämsänkoski tarjosi tänään visuaalisesti parastaan. Hieman kun pakkasasteita olisi ollu vähemmän, oltaisiin hätyytelty parhaita mahdollisia olosuhteita korttelisuunnistukseen.

 

Korttelicup jatkuu Jämsänkoskella lauantaina!

Tuleva korttelicup -osakilpailu suunnistetaan lumisella Jämsänkosken keskustan alueella lauantaina 16.1. Kiinnittäkää huomiota siihen, että kilpailut juostaan tästä korttelista lähtien, aikaisemmilta vuosilta totuttuun tapaan, aina lauantaisin.

 

Tulokset Jämsän keskustan korttelista

Jämsän keskustan korttelicup kirmattiin sunnuntaiaamupäivästä varsin talvisissa olosuhteissa. Kovat on kovia edelleen. Ratamestari yritti hämmentää soppaa sijoittamalla yhden rastin väärään nurkkaan. Kasetti ei tästä kisailijoilla kuitenkaan seonnut.

 

Korttelicup jatkuu

Seuraava korttelicup kirmaillaan aivan Jämsän ydinkeskustassa su 3.1.2021. Tällä kertaa voi tonttu- ja jouluasut jättää kotivarastoon, sillä bonussekunteja ei heru.

 

Himos-karuselli ja Joulu-sprintti - pientä pohdiskelua

Kortteli-cuppi on saatu hyvin käyntiin ja varsinkin Joulu-sprintissä meno oli suorastaan värikästä. Kovaa mentiin muttei niin tosissaan. 

 

Hyvää Joulua

Kiitos yhteistyökumppanit, seuratyöntekijät, maanomistajat, taustajoukot ja kaikki jotka ovat mahdollistaneet hienon lajimme harrastamisen. Nyt hiljennytään Joulun viettoon.

 

Joulu-sprintti 2020

Jos olikin keli harmaa, niin väriä Jämsän aamuiseen keskustaan toi kortteli-cupin Joulu-speziaale. Hienoja asuja ja mieletön tunnelma - ei tästä kortteli parane.

 

Joulusprint 2020

Infot jatkuvat: Kartat on tulostettu ja mittakaavaksi tuli 1:4000.

 

Himos-karuselli 06.12.2020 - tulokset (vähän päivitystä)

Rastit ja liput on kerätty maastosta ja tulosgeneraattori starttailee pikkuhiljaa ... Väliaikoja löytyy tästä ja hajontakohtaiset ajat täältä.

 

Sisäharkat tauolle

Jämsän kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan ajalle 2. -21.12.2020. Tämä tarkoittaa, että liikuntavuorot kaikenikäisiltä keskeytyvät.
Tämä koskee siis myös seuramme salivuoroja:
- Ke suunnistuskoulun saliharkat, Vitikkalan koulu
- Pe Jumppa, Jämsän lukio
- La Sähly, liikuntahalli
- Su Kehonhuolto, Jämsän lukio

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal