Ilmoitaudu Leimaus 2014 -leirille nyt! 

Viime syksynä teimme alustavaa kyselyä kiinnostuksesta osallistua valtakunnalliselle Leimaus-leirille. Leirille lähtöön on kiinnostuksensa osoittanut 12 nuorta. Huoltajia on lähdössä ainakin Päivi ja todennäköisesti myös Marko Pitkänen, Arto Voutilainen sekä Ronkaisen vanhemmat, jotka matkaavat ja majoittuvat luultavasti omassa asuntoautossaan. 

 

Jotta voisimme vahvistaa majoitus- ja kuljetusvarauksemme Leimaukselle pyytäisin nyt kaikkia lähtijöitä vahvistamaan lähtönsä Päiville. Ilmoittakaa sähköpostilla ( paivi.pitkanen(at)jamsa.fi ) syntymävuosi, lisenssinumero (jos on), tasoryhmä harjoituksissa sekä mahdolliset allergiat tiistaihin 18.2. mennessä. (ks. peruutusehdot alla).

Tutustu leirisivuihin osoitteessa www.leimaus2014.fi. Sieltä löydät harjoitukset linkin alta tietoa myös tasoryhmistä. Meidän ohjaajien kanssakin voi miettiä lapsellenne sopivaa tasoa.

Myös uusia ilmoittautuneita voi lähteä matkaan. Alle kymmenvuotiailta toivoisimme matkaan omaa huoltajaa. Leiri sopii erinomaisesti myös rastireitti-ikäisille, sillä järjestäjät ovat todella satsaneet laadukkaisiin ja opettavaisiin rastireittiratoihin. Leirin aikana suunnistamme upeissa vaaramaisemissa napapiirillä ja vierailemme mm. joulupukin luona. Uskon, että on tulossa taas upea leiri.

Leimaus-leirin kustannukset ovat seuraavat:

Leirihinta huonemajoituksella 219 € (ohjaaja 199€)

Matkakulut:

- A)  junavaihtoehto noin 115€  (lähtö yöjunalla makuuvaunussa ma 2.6. ja paluu päiväjunalla pe 6.6.)

- B) linja-autovaihtoehto Keski-Suomen nuorten yhteiskuljetuksella noin 50€ + 50€ lisäyön majoitus Rovanimellä  (lähtö ma 2.6. aamupäivällä ja paluu perjantai-iltana 6.6.)

Tällä hetkellä bussivaihtoehto näyttää todennäköisemmältä, mutta asia varmistuu noin viikon kuluessa.

Molempiin vaihtoehtoihin tulee lisäksi matkan ruokailukustannukset.

Seura on budjetoinut Leimaus-leiriin tukea, joka on lasta kohden noin 40-70€ lähtijämäärästä riippuen.

Peruutusehdot:

Leirimaksu:

15.4. asti voi leirille osallistumisen perua, ilman leirimaksua.

16.4. - 15.5. välillä tehdystä peruutuksesta leirimaksusta palautetaan 50%

15.5. jälkeen leirimaksua ei palauteta

Kuljetus:

Junavaihtoehto: Liput maksetaan varaushetkellä. Ennen 7vrk lähtöä lähdön voi perua, mutta peruutusmaksu on 20%

Bussivaihtoehto: Kaikille ilmoittautuneille varataan bussipaikka ja voi olla, että jos lähtö peruuntuu, joudumme maksamaan tuon varatun bussipaikan osuuden eli noin 50€

Kyselkää rohkeasti lisää ja lähdetään joukolla leirille!

Päivi

puh: 040-8312309

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal