Yli kuusikymmentä lasta huoltajineen saapui suunnistuskoulun avaukseen Paunun liikuntapuistoon. Tuulinen sää kannusti vauhdikkaaseen menoon rasteja etsien. Tarjolla oli eri mittaisia viuhkasuunnistuksia sekä muutamia vihikoiria, jossa vainuttiin oikeaa reittiä kartalle piirretyn viivan avulla. Aivan aloittelevatkin osasivat jo suunnata hienosti karttojaan mm. jokea apuna käyttäen. Osa lapsista kiersi kaikki reititi. Heille iltalenkkiä kertyi huomaamatta liki viisi kilometriä linnuntietä mitattuna.

Ensi viikolla suunnistuskoulu jatkuu Jämsänkosken jäähallilla viime kesäisen Jukolan viestin kilpailukeskuksessa. Kokoonnumme juhlalavalla kello 17.15. Silloin nuorimmille jaetaan myös Suunnistuskoulupassit, joihin voi kerätä suoritustarroja suunnistuksista. Ne joilla on oma emit-kortti, voivat ottaa sen mukaan, sillä suunnistuksen päätteeksi voi vielä kirmata leimausradalla. Jos ilmoittautuminen suunnistuskouluun on vielä tekemättä, sen voi tehdä lunastamalla Junioripassin joko yläpalkin kaupasta tai juniorisivujen kautta.

Ennen ensi viikkoa on mahdollisuus käydä suunnistamassa torstaina JS-rasteilla. Junioripassilainen suunnistaa kuntorasteilla ilman eri maksua. Vapun kunniaksi tämän viikon rasteilla on myös kahvio herkullisine munkkeineen.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal