Lähdemme JRV-junioreiden kanssa mukaan Särkänniemi-suunnistukseen 17.5.2014. Kaikille löytyy tästä mukavasta lasten suunnistustapahtumasta sopivat radat ja oikean sarjan valitsemisessa voitte kysyä apua JRV-junioriohjaajilta. Huomaa ennakkoilmoittautuminen!

Menemme Särkänniemeen kukin omilla autoilla omien huoltajien kanssa ja tapaamme kilpailupaikalla JRV:n viirin luona. Kisapaikalle on hyvä saapua noin tunti ennen omaa lähtöaikaa.  Kilpailun lähtöajat tulevat kilpailusivuille to 15.5.2014 ja samoilta sivuilta löytyy lisätietoa tapahtumasta: http://suunnistus.koovee.fi/kisasivut//index.php/main/kisa/22/2688/content

Sarjat: sarja määräytyy syntymävuoden mukaan esim. tänä vuonna 9 v täyttävät osallistuvat H tai D 9RR sarjaan

Kilpailusarjat (lisenssi/Nuori suunta - kortti välttämätön) H/D 16, 14, 13, 12, 11 ja 10A tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H/D 10RR, 9RR rastireittiradat. Näihin sarjoihin ilmoittaudutaan itse suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta. Muistakaa että lisenssi eli NuoriSuunta-kortti täytyy vanhempien itse lunastaa Suomen Suunnistusliiton sivuilta IRMA-järjestelmästä ennen ilmoittautumista. Juniorit sivuilla on ohjeet sekä Ns-kortin lunastukseen että Irma-ilmoittautumisjärjestelmän käyttöön.

Lisäksi avoimina sarjoina (lisenssi ei välttämätön): H/D 8RR, H/D 8RRS, 7RRS, 6RRS, 5RRS. Näissä RRS-sarjoissa oma saattaja on sallittu ja ne sopivat hyvin tänä vuonna suunnistuksen aloittaneille, joten kaikki voivat rohkeasti lähteä mukaan tapahtumaan! Saattaja-sarjalaiset ilmoittautuvat Päiville 10.5.2014 mennessä, Päivi ilmoittaa lisenssittömät kootusti eteenpäin: koti.paivi.pitkanen@gmail.com tai puh. 040-8312309. Jos lapsella ei ole omaa Emit-korttia, voi lainata JRV:n emit-korttia, jonka saatte Päiviltä. JRV maksaa kaikkien junioreiden osallitumismaksun ennakkoon ilmoitettaviin sarjoihin.

Lisäksi on tarjolla avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla
ja Ipana-rastireittiradalla, joihin ilmoittaudutaan ja maksetaan 10€ kilpailupaikalla klo 10.30 mennessä.  Kuntosuunnistuksessa ei tarvita lisenssiä. 

Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan
ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali
suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös
lenkkitossuissa.

Tapahtuman jälkeen voi halutessaan jäädä huvipuistoon, kilpailusivuilta löytyy infoa rannekkeiden hinnoista ja lunastamisesta paikan päällä. Emme etukäteen tilaa rannekkeita.

Kaikki rohkeasti mukaan iloiseen meininkiin!

Lisätiedot:

Päivi Pitkänen: koti.paivi.pitkanen@gmail.com, puh. 040-8312309 tai Taija Huuskonen: taija.huuskonen@pp.inet.fi , puh. 0500833251

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal