Lapin urheiluopisto tarjosi upeat puitteet tämän kesän Leimaus-leirille. Majoituimme mukavasti uudessa Sport-hotellissa, joka sijaitsi keskeisellä paikalla opiston sydämessä. Valoisat päivät ja yöt sekä poikkeuksellisen helteinen viikko pitivät huolen siitä, että mukaan pakatut lämpimät alusvaatteet, otsalamput sekä sadevaatteet saivat jäädä kassin pohjalle.

 

Leimaus-leiri tarjoaa suunnistushaasteita kaikille – niin pienelle rastireittiläiselle kuin nuorten maajoukkueeseen tavoittelevalle nuorille. Seuramme nuoria osallistui kaikille taitotasoille: RR, TR, Taso1, Taso 2, Teho sekä Pro-taso. Harjoitukset olivat todella laadukkaita ja niihin oli tarkasti suunniteltu teemat: reitinvalinta, suunnassakulku, rinnesuunnistus, sprintti ym. Taidot karttuivat varmasti jokaisella, joten kaikkien katseet voi suunnata kohti uusia haasteia.

Elämyksellisyyttä sai kokea mm. rinnesuunnistusharjoituksessa, jossa suunnistettiin alarinteeseen ja tultiin tuolihissillä ylös takaisin lähtöpaikalle. Omanlaisensa kokemus oli myös sprinttisuunnistus Joulupukin pajakylässä, jossa turisti katselivat kummissaan kartta kädessä parveilevia lapsia. Tapasimme myös itse joulupukin. Leirin aikana sai kokea myös yöttömän yön “yösuunnistusta” sekä monia mukavia oheisohjelmia. Leiriviestistä onnekkaimmat saivat omakseen leirikummi Sami Jauhojärjven nimkirjoituksen. Ja niin ihanan Leimaus-biisin sanat soivat koko loppukesän kaikkein leiriläisten päässä ja ne “mahtavat muuvit” niitä ei unohda kukaan . “Suunnistus on hurjan mukavaa...”

Ensi vuonna Leimaus-leiri suunnistetaan Tanhuvaaran urheiluopiston maisemissa. Pistäkääpä muistiin.

 

Kuvassa kaikki muut leiriläiset paitsi Pro-ryhmän pojat Aleksi ja Juho, jotka viettivät tämänkin hetken treenaten.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal