Kesän oravapolkuleiri Saarijärven Lannevedellä lähestyy. Leiri järjestetään heinäkuun lopulla 27.7.-29.7.2014.

Leirikeskuksena toimii Sampola ja Lanneveden koulu, joiden lattioilla leirin aikainen majoitus tapahtuu. Sampolan piha-alueella on mahdollisuus myös telttamajoitukseen omalla teltalla. Leiri alkaa sunnuntaina klo 12 alueen oravapolkukilpailulla, jossa on sarjoja 8 vuotiaista eteenpäin. Maanantaina leireillään suunnistuksen, pelien, leikkien ja muun ohjelman merkeissä. Leiri päättyy tiistaina klo 10 alkavaan seurojen väliseen oravapolkuviestiin, jonne kokoamme joukkueita mahdollisimman monta.

Leiri on suunnattu 7-14-vuotiaille, mutta myös 16-vuotiaat voivat lähteä leirille mukaan apuohjaajiksi/leiriläisiksi. Ilman omaa huoltajaa leirille voivat lähteä vuonna 2005 syntyneet tai sitä vanhemmat juniorit. Myös nuoremmat ovat tervetulleita leirille, mutta tällöin täytyy olla mukana oma huoltaja. Leirin hinta on leiriläisiltä 50e ja huoltajilta 45e, sisältäen ruoat, majoituksen ja leirin ohjelman.

Ilmoittautuminen leirille 11.7.2014 mennessä JRV kaupasta löytyvällä lomakkkeella (suora linkki https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openf...). Sunnuntain oravapolkukilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu erikseen irman kautta (Kulhan kesärastit, 2.pv) 20.7.2014 mennessä. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisten suhteen niin ota yhteyttä. Kilpailun jälkeen on myös mahdollista suunnistaa kisaratoja yhdessä huoltajan kanssa 5e karttamaksulla.

Terveisin,
Mia
044-0425982, mia.taini@gmail.com

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal