Viikolla 34 ei ole taitotiistain harjoitusta, sillä keskiviikkona 20.8. Retki-Veikot järjestävät Elonen sprint -kilpailut. Tapahtumaan saapuu eri ikäisiä kilpasuunnistajia eri puolelta Suomea. Sinetti- suunnistuskoululaisilla on mahdollisuus harjoitella sprinttisuunnistusta tapahtuman yhteydessä.

Kilpailukeskus sijaitsee Jämsänkosken uimahallilla. Autolla saapuvia pyydetään huomioimaan, että tapahtuman pysäköinti on Kankarisveden koululla. Noudattakaa ajo-opasteita.

Harjoitukseen osallistumiseen ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Kokonnumme kisapaikalle kilpailun INFO:n edustalla kello 18.30 (jalkapallokatsomon edessä). Tutustumme lähtötoimintoihin ja muihinkin kilpailutoimintoihin yhdessä. Käymme läpi myös sprinttikartassa olevia erkoismerkkejä. Kello 19 jälkeen suunnistuskoululaiset pääsevät “sprinttimaastoon” tutustumaan ja suunnistamaan itsekin kuntosuunnistajien sprinttiradalle. Vaikka kilpailualueella on liikennevalvontaa, on huoltajien hyvä olla nuorimpien turvana hajoituksessa.

HUOM! Kilpailuun ilmoittautuneiden on hyvä olla kisa-alueella noin tuntia ennen omaa lähtöaikaa. Kilpailuohjeet ja lähtöajat löytyvät Retki-Veikkojen kisasivuilta. Päivi Pitkänen auttaa tarvittaessa ensikertalaisia kisa-alueella.

Tapahtuma on hyvä harjoitus suunnistukauden päätteksi järjestettävään Mikonpäivän suunnistukseen Tampereelle, jonne temme bussiretken 28.9. Siellä on ohjelmassa sprinttisuunnistusta ja tarjolla on myös saattajasarjoja nuorimmille (alkaen 4 vuotiaista) suunnistuskoululaisillemme. Mikonpäivän tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa syyskuun alussa.  

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal