- päivitetty 5.10. klo 15:30 -

Hervoton 2014 on kisattu!

Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille sekä kisajärjestelyissä töitä tehneille.

Tulokset ovat valmiit. Tuloksissa kunniamaininnan arvoinen suoritus tulee Kaipion Terolta. Hän käytti aikaa rastien etsimiseen 6 tuntia ja 53 minuuttia, mutta suoritti maalileimauksen hymyssä suin.

Tähän väliin toive, että antaisit palautetta Hervottomasta. Sen voit tehtä alla olevasta linkistä joko nimellä tai ilman.

Anna palautetta klikkaamalla tästä

Sitten niihin tuloksiin.

Tulokset ovat viralliset.

Rokaininki-alueella vietetyn ajan löytää rastikoodilta 111 rastikoodille 125 käytetystä ajasta. Rokaininki-alueen yksittäisiä rastivälejä ei väliaikoihin oteta.

Joidenkin kilpailijoiden kohdalla jonkin rastin väliaika puuttuu, mutta rastilla käynti on näissä tapauksissa varmistettu EMIT-tarkistusliuskasta.

---------  lisäys 5.10. klo 13:30

  • Tulospalveluohjelma teki järjestäjille valitettavan kepposen. Tuloksia muodostettaessa ohjelma hukkasi kisan aikana kilpailijoiden loppuaikaan tehdyt lisäykset Rokaininki-alueen puuttuvista leimauksista.
  • Kunkin sarjan kärjen osalta ei puutteita ollut ja suurimmalla osalla muillakin kaikki rastit oli käyty, mutta osalla oli yhden tai kahden rastin puutteita.
  • Asian oikaiseminen jälkeenpäin 100% ei ole mahdollista, koska osa Rokaininki-alueen leimasimista ja osa kilpailijoiden korteista ajoittain äksyili, joten asioita tarkasteltiin myös tarkistusliuskoilta....siis näillä mennään. ;)
  • Niille, jotka vertaavat oman kellon aikaa näihin aikoihin, voidaan todeta lähdön tapahtuneen lähes viisi minuuttia suunniteltua myöhemmin. Tulospalveluohjelmaan lähtöajaksi oli määritelty 11:00 ja lähtö tapahtui vasta noin 11:05. Tästä johtuen 1 rastin väliajassa on kaikilla noin 5 minuuttia liikaa. :)

---------

Alta löytyvät linkit tulossivulle.

Hervoton 2014 Tulokset

Hervoton 2014 Tulokset - Rokaininki sakoilla

Hervoton 2014 Väliajat (päivitetty 5.10. klo 20:50)

Niille jotka miettivät, että mitä järjestystä kukakin eteni Rokaininki-alueella, vastaukset löytyvät alla olevasta pdf-tiedostosta. Siinä on kuvattu kunkin suunnistajan eteneminen rastikoodeittain. Karkeasti materiaalin työstämisestä johtuen voi joidenkin suunnistajien kohdalla olla hieman "hajontaa".

HERVOTON ROKAININKI ALUEEN RASTIJÄRJESTYKSET (PDF-tiedosto)

Ensi vuonna sitten uudestaan.

HERVOTON KIITOS VIELÄ KAIKILLE!!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal