Alla olevasta artikkelista löydät tietoa tulevista tapahtumista: 1) Salivuorot alkavat viikolla 43. 2)  Alueen yhteinen leiripäivä pidetään Jyväskylässä lauantaina 15.11. 3) Yhteiset juoksuharjoitukset keskiviikkoisin 3) Muuta toimintaa

1) Saliharjoitukset torstaisin kello 18.30-19.30

Jokivarren koululla 7-9 vuotiaat

Liikuntahallilla/Jämsän lukiolla yli 10 vuotiaat

Pienempien ryhmässä painottuu leikki, temppuilu telineiden avulla sekä perusmotoriikan harjoitukset. Isommilla painopisteenä on juoksutekniikan, lihaskunnon ja monipuolisten liiketaitojen harjoittelu. Molemmipien ryhmien ohjelmaan sisältyy myös suunnistusharjoitteita salissa. Syyskauden viimeinen salivuoro on to 11.12.

2) Juoksutreenit keskiviikkoisin 29.10. alkaen kello 18.30 Jaatilanrinteen lähiliikuntapaikalta

Suunnistus on juoksulaji! Siispä tehkäämme homma vastustajillemme vaikeammaksi kehittämällä omaa vauhtiamme ensi kaudelle. Nuoriso-puolen ohjaaja palaverissa nousi esiin idea juosta säännöllisesti vakioreittiä ajanoton kanssa ja pyrkiä vähitellen parantamaan edellistä tulosta, edes hieman ;.) Jokainen ottaa itsellensä ajan ja "kilpailee" vain itseään vastaan. Ajat kirjataan kuitenkin taulukkoon muistiin, jotta kehittymisen voi helpommin havaita. Pientä porkkanaa saattaa myöhemmin olla tarjolla omaa tulostaan parantaville junnuille.

Tarkoitus olisi juosta reitti läpi parin viikon välein. Jos innostusta on, pidetään väliviikoin yhteinen vauhtia tai voimaa kehittävä juoksuharjoitus. 29.10. aloitetaan tutustumalla reittiin, joten aikoja ei tuolloin vielä kirjata

Koska vauhtia haetaan niin reitti on noin sprintti-suunnistuksen mittainen hyvin juostava asfaltti - tai hiekka pohjainen ja pitäisi talvellakin olla useimmiten aurattu auki.

Ikä- ja vauhtirajoituksia ei ole, joten voi siis lähteä hyvin erilaisilla tasoilla olevat juoksijat. Päälle urheiluvaatteet ja mukaan ajanottoon sopiva kello.

Seuraa JRV:n sivujen yläreunassa olevaa treenit osion tiedotuksia, jotta tiedät, onko juoksuja luvassa.

3) Suunnistuksen leiripäivä 11-17-vuotiaille 15.11.2014 Jyväskylässä

Leiri on tarkoitettu 11-17-vuotiaille. Nuoremmat suunnistajat voivat tulla mukaan omien vanhempien avustamana ja sovellamme harjoituksia myös heille sopiviksi.

Ohjelma alkaa kello 10.00 ja päättyy kello 18.00. Matkat tehdään huoltajien avustamana.

Päivään sisältyy kaksi suunnistusharjoitusta, yhteistä puuhastelua sekä lounas ja välipala. Suunnistusharjoituksissa on eri taitotasoja.

Ruokailut ja leirin ”huoltopiste” Laajis Laajavuoressa.

Leiripäivän hinta 10€ / henkilö, sisältää lounaan, välipalan, kartat ja mukavan suunnistuksellisen ohjelman.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä Päiville su 2.11 mennessä (koti.paivi.pitkanen@gmail.com tai puh: 040-8312309). Laita tietoihin osallistujan nimi, syntymäaika ja mahdolliset allergiat. Imoita myös, jos huoltaja osallistuu leiriin ja/tai voi auttaa kuljetuksissa.

4) Muuta

Sunnuntaina 23.11. Retki-Veikkojen syyskokous. Samana päivänä järjestetään koko perheen toimintapäivä. Tervetuloa mukaan toimintapäivään sekä kuulemaan ja vaikuttaamaan seuran asioihin syyskokouksessa. Lisätietoja tapahtumasta lähempänä JRV:n kotisivuilla.

Pitäkää mielessä myös yleensä joulun välipäivinä alkava korttelicup. Ne ovat eräänlaiset talviset kuntorastit. Kortteliradat ovat erittäin hyviä harjoituksia erityisesti myös lapsille ja niissä on aina tarjolla myös pienemmille sopiva lyhyt rata.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal