Kesän ensimmäinen suunnistusleiri on valtakunnallinen Leimaus-leiri, joka järjestetään Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 2.-5.6. Leirille odotetaan yli 1500 leiriläistä ohjaajineen. Tarjolla on monipuolisia suunnistusharjoituksia kaiken tasosille 8-18 vuotiaille suunnistajille. Lisäksi on monenlaista mukavaa oheisohjelmaa. (ks. leimaus2015.fi) 

Leirin hinta leiriläiseltä on 220€ (ohjaaja/huoltaja 200€) huonemajoituksessa ja 180€ (160€) ryhmämajoituksessa. Seuralta saamme tukea kuljetuskustannuksiin. Lisäksi Tanhuvaarassa on tarjolla mm. teltta/asuntovaunumajoitusta leirihintaan 145€ (125€), jos esim. joku perhe haluaisi hyödyntää näitä.

Mukaan lähtevien ohjaajien määrästä riippuu se, kuinka nuoria leiriläisiä voimme ottaa mukaan. Lähtökohtaisesti 10-vuotiaat ja nuoremmat osallistuvat leirille oman huoltajan tukemana.

Olemme varanneet alustavasti majoitusta 30 henkilölle. Näistä 23 saimme “tasokkaimpaan” huone/hotellimajoitukseen ja loput 7 ns. ryhmämajoitukseen.

Sitovat ilmoittauumiset leirijärjestäjille joudun vahvistamaan huhtikuun 15. päivään mennessä.Kuljetusten järjestämistä varten kerään ennakkoilmoittautumiset seuramme junioreilta helmikuun loppuun mennessä. Jos haluat osallistua Leimaus-leirille, ilmoita Päiville (esim. nuoriso@jrv.fi) seuraavat tiedot:

nimi, syntymävuosi, allergiat, tasoryhmä suunnistushajrjoituksissa (voimme miettiä sitä yhdessäkin)

Toinen kesän suunnistuleiri Keski-Suomen alueen Oravapolkuleiri järjestetään kesäkuussa Jämsässä. Leirin tarkka ajankohta varmistuu lähipäivinä, mutta se on suunnitteilla juhannusviikolle. Lisätietoja tästä leiristä tulee myöhemmin.

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal