Perinteinen Särkänniemi-suunnistus järjestetään lauantaina 23.5. Kyseessä on sprinttisuunnistuskilpailu huvipuistoalueella. Kilpailu järjestetään klo 10-12 ennen puiston aukeamista. Alue on rajattu ja turvallinen, mutta suunnistaminen puistossa on yllättävän haastavaa nopeatempoisuuden ja runsaiden rastien vuoksi. Joka tapauksessa kisa tarjoaa aivan uudenlaisen elämyksen huvipuistossa. Tänä vuonna tapahtumassa on myös aikuisten sarjat Huippuliigoineen.

Kilpailussa on nuorille tarjolla seuraavat kilpasarjat:

H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR. Näissä sarjoissa tarvitaan ns. kilpailulupa (Nuori-Suunta kortti). Ilmoittautuminen tapahtuu suunnistusliiton IRMA -järjestelmän kautta. Sarja valitaan syntymävuoden perusteella. Esim. tänä vuonna 9 vuotta täyttävä kilpailee sarjassa H9RR tai D9RR.

Lisäksi avoimina sarjoina (lisenssi ei välttämätön): H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RSS. RRS‚Äź sarjoissa saattaja on sallittu. Avoimiin sarjoihin ilmoittaudutaan sähköpostilla Päiville lauantaihin 16.5. mennessä (nimi, syntymävuosi ja emit-numero, jos on oma).

Seura maksaa ennakkoon ilmoitettavien sarjojen osallistumismaksut kaikille Junioreillemme.

Lisäksi tapahtumassa on tarjolla avoin kuntosuunnistus paikan päällä ilmoittaen ja maksaen (10€) joko helpolla tavallisella Tornado‚Äźradalla tai Ipana rastireitillä.

http://suunnistus.koovee.fi/kisasivut/index.php/main/kisa/27/0

Halutessaan perheet voivat jäädä huvittemaan huvipuistoon tapahtuman jälkeen. Avaimia on saatavana järjestäjiltä paikan päällä hintaan 37 ja 31 euroa. Särkänniemen pysäköintiaksu on 8€, kisajärjestäjiltä hankittuna.

Kysy lisää tapahtumasta, ilmoittautumisesta, sopivasta sarjasta tms. meiltä ohjaajilta.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal