Uusien suunnistuskoululaisten tai toiminnassa jatkavien junioreiden on aika lunastaa jäsenmaksu sekä Junioripassi vuodelle 2016. Kilpailevien tai vakuutusturvaa haluavien tulee lunasta myös suunnistusliiton kilpailulupa eli lisenssi. Muistutus myös siitä, että Leimaus-leirin ilmoittautuminen päättyy.

Alla ohjeita, miten hoidat nämä asiat kuntoon.

1) Ilmoittaudu kesän suurleirille Leimaukselle (6.6.-9.6.)

Nuorten suunnistajien vuoden kohokohdan Leimaus-leirin ennakkoilmoittautuminen päätyy tammikuun loppuun mennessä. Retki-Veikkojen seurailmoittautumiset tulee tehdä viimeistään ke 27.1. Tämän jälkeen luovun ylimääräisistä majoitusvarauksista.

Lisätietoja sekä ilmoittautumislomake leirille löytyy tämän sivuston “leirit” valikosta.

2) Jäsenmaksu vuodelle 2016

Jäsenmaksulomakkeet on lähetetty kaikille viime vuonna toiminnassa mukana olleille sähköpostilla. Vaihtoehtona jäsenyydelle ovat juniorijäsenyys 10 € ( 20v asti) tai perhejäsenyys 50€. Viime vuoden juniorijäsenyyden voi halutessaan vaihtaa perhejäsenyydeksi ilmoittamalla siitä maksuviestin lähettäneelle taloudenhoitajalle.

Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan kaikille avoimiin seuran tapahtumiin (korttelicup, taitoharjoitukset, seuratoimintapäivät ym.) sekä kattaa nuorilla laajasti mm. kilpailumaksuja.

 

3) Junioripassi vuodelle 2016

Kaikki suunnistuskoulutoiminnassa mukana olevat lunastavat jäsenmaksun lisäksi Junioripassin 25€. Passi sisältää mm. nuorten omat salivuorot, Sinetti-suunnistuskoulun sekä kuntorastipassin koko kesäksi (kartta ja emit-laina ilmaiseksi Jämsän seutu -rasteilla) sekä mahdollisuuden osallistua leireille ym. nuorisotoimintaan (leireistä eri maksut). Junioripassin voivat lunastaa kaikki 20 vuoteen ikävuoteen asti.

Junioripassin voi lunastaa tämän juniorit sivun “junioripassi” valikosta. Uudet suunnistuskoululaiset voivat saman valikon kautta maksaa myös jäsenmaksun.

 

 

3) Kilpailulupa ja vakuutus

Jämsän Retki-Veikot eivät ole vakuuttaneet nuoria harjoituksiin. Vaakutusturvan voi lunastaa Suomen suunnistusliiton lisenssin kautta. Lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville nuorille. Vakuutusturvan voi jokainen perhe harkita kohdallaan erikseen. Esim. jos on lapsella on jo erillinen tapaturmavakuutus, jossa ei ole kilpaurheilurajoituksia, ei vakuutuksellinen suunnistuslisenssi ole tarpeen.

Aiemmin puhuttiin alle 14 vuotialla ns. Nuori suunta -kortista, mutta nimitykset ovat hiukan muuttuneet. Uutuutena tarjotaan 11-vuotiaaksi saakka ns. D2 lisenssiä, joka kattaa kaikissa urheilulajeissa sattuneet tapaturmat. Näin ollen useampaa lajia harrastava voi karsia päällekkäisiä vakuutuksia.

Nuorten lisenssivaihtoehdot:

N-lisenssi (vakuutuksellinen) 15-18 v30 €

C-lisenssi (ei vakuutusta) 15-18 v13 €

D1-lisenssi (vakuutuksellinen) 12-14 v14 €

D2-lisenssi (vakuutuksellinen, kaikki lajit) 11 v aj alle; 14 €

H-lisenssi (vakuutukseton)14 v ja alle; 6 €

 

Lisätietoja lisensseistä

http://www.suunnistusliitto.fi/2016/01/lisenssi-ja-vakuutus-2016/

Lisenssi lunastetaan Suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta.

 

Pyydäthän apua ongelmatilanteessa junioriohjaajiltamme!

 

Suunnistusterveisin,

Päivi Pitkänen puh: 040-8312309

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal