Itsenäisyyspäivän aamuna laitetaan Jämsän keskustassa jalalla koreasti. Suomen 99-vuotista itsenäisyyttä juhlistetaan JRV:n korttelicup-kauden avauksen merkeissä. Maasto on urbaaneinta jämsäläistä suunnistusympäristöä - kauas ei pääse eksymään, mutta tiuhasykkeisessä kisassa pienetkin kartalta putoamiset tai porttikongin ohijuoksut kostautuvat kipakasti. Korttelicup sopii sekä kilpailijoille ja kuntoilijoille mainiosti. Haasteta löytyy varmasti kaikille!

Kokoontuminen juhlasprinttiin tapahtuu puretun meijerin raunioilla. Alkuverkkailut siitä Jämsän joen vartta kohti itää ja ysitietä. Keskustan kaduilla sluibailu ennen kisaa on vähän niinkuin kiellettyä..

Kisakeskus aukeaa kello 9:00. Sisäänlukuvaiheessa arvotaan lähtöjärjestys ja rahastetaan kaksi euroa seuran ulkopuolisilta suunnistajilta.

Ensimmäisen suunnistajan lähtö tapahtuu kello 9:30. Seuraavat lähtevät edellisen perään noin 15 sekunnin välein. Ajanotto toteutetaan kuntorastityyliin lähtöleimasimelta maalileimaukseen. Muista siis ottaa Emit-korttisi mukaan! Jollei sitä ole, on niitä järjestäjällä rajoitetusti lainattavana.

Kartta on mittakaavassa 1:4000 ja kokoa A4. Kartta ei ole muovikotelossa. 

Rasteilla on pienet rastiliput ja useilla rasteilla myös Emit-leimasimet. Jos sellainen on, leimaa, jollei ole - hipaise. Silloin kun rastilla on Emit-leimasin, on siinä myös rastikoodi. Jos olet epävarma, oletko oikealla rastilla, voit sen tarkastaa kartassa olevasta rastimääritteestä. 

Radan pituus on linnuntietä 2,165 km. Pakollisia kiertoja kyllä kertyy jonkin verran, mutta sprinttityyppisestä radasta ja kärjen osalta 13-15 minuutin loppuajasta puhutaan.

Huom! Korttelicupin avaus suunnistetaan mahdollisen rauhalliseen aikaan, mutta edellä mainitusti aivan Jämsän ytimessä. Siksi pitää kiinnittää turvallisuuteen erityistä huomiota. Kartalle on merkitty runsaasti kiellettyjä kohtia. Tietysti "myrkyn vihreät tontit", mutta myös teiden ylitykset on kohdistettu vilkkaimmilla väylillä kielletyin aluein (vinoviivoituksin) suojateille. Varo autoja! Käytä huomioliiviä! Suunnistat omalla vastuullasi.

Kivaa tulee olemaan. Ratasuunnitelussa on pyritty lyömään kisailijoille haastetta kimurantein reitinvalintoihin. Ja muutamalla pienellä kikalla on Seppolan tuttu korttelikisamaasto saatu aivan uudennäköiseksi!

Tervetuloa korkkaamaan talven korttelicup!

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal