Kortteli- ja Keski-Suomen Sprintcup järjestynee tuonne vanhan lukion ja kirjaston sisäpihalle. Parkkipaikkoja on todennäköisesti tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä riittävästi. Jollei ole niin K-Citymarketin ja Sokoksen parkkipaikoille on lyhyt matka. Väliaikalähtö noin 15 sekunnin välein. Lähtöajat arvotaan. Verryttely on tehtävä Särkijärven / Juokslahden suunnassa.  Ajanotto toimii emitillä, siis omat emitit mukaan. Tule paikalle jo klo 9:30 tienoilla. Klo 9:55 siirrytään lähtöpaikalle.  Muutamalla rastila matkan varrella on myös emitleimasin, mutta suurimmalla osasta rasteja kosketusleimaus.

Kartta (1:4650) ja radat ovat sprinttyyppisiä, pidempi 3,3 km ja lyhyempi 1,7 km linnuntietä mitattuna. Rastimääritteitä ei olekkaan, vaan lila apupiste näyttää joillakin rasteilla lipun sijainnin. Keskustassa on liikennettä, joten varokaa toisia kulkijoita alueella. Noudattakaa myös kartassa olevia kiellettyjä alueita, vaikkei niitä kaikkia ole maastoon erikseen merkittykkään. Ja etenkin itsensä tai toisten vaaraan asettaminen turhanpäisellä kulkuneuvojen eteen törmäämisellä on kielletty.

Oleellisesti reittiehin vaikuttavat portit pyritään aukaisemaan, mutta saattahan ne mennä tapahtuman aikana jostain syystä kiinnikin, joten älä hätäänny, vaan avaa tarvittaessa portti, jos siitä kartan mukaan saa mennä.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal