25.03.2017 10:00

Himmeli-korttelin pyörityksestä on tuskin selvitty kun jo pitäisi keskittyä ratkaisevaan koitokseen, korttelicupin finaaliin.

Korttelicuppiinhan kuuluu kaikkiaan 9 osakilpailua, finaali mukaanluettuna. Kokonaispisteisiin lasketaan aina finaalin tulos sekä 7 muun parhaan osakilpailun tulos. Elikkäs, jos vähintään yksi osakilpailu on jäänyt välistä, niin finaalin tulos lasketaan suoraan pisteisiin. Jos taas olet tunnollisesti kiertänyt kaikki osakilpailut, niin nyt on mahdollisuus parantaa huonointa tulostasi. Nopeiden laskelmien perusteella näyttäisi tänäkin vuonna siltä, että korttelin kuningas selviää vasta finaalissa.   

Ratamestari on yrittänyt piirrellä korkeammilla reittioptimointialgoritmeilla mahdollisimman känniovelat radat. Reiteillä on ehkä osin metsää, ehkä ei. Reittien pituus karttaprojektiolla viivaa pitkin on 4.2 km ja 2.7 km. Mittakaava 1:5000.

Yhteislähtö klo 10:00 Puukilan päiväkodin vieressä olevalta parkkialueelta. Alueelta löytyy paikoitustilaa ihan hyvin. Ajanotto emitillä. Vain osa rastipisteistä tullaan varustamaan leimauskapulalla. Omat karttamuovit mukaan.

Tervetuloa!

 

Päivitys 25.3.

Radalla on todella liukasta! Nastarit voimakkaasti suositeltavat.

Päivitys 22.3.

Kartan mittakaava vaihdettu ja samalla pitkää rataa typistetty.

Päivitys 21.3.

Maastossa käynti voi paljastaa yllättäviä asioita. Eilisellä iltakävelyllä huomasin yhden rivitalon muuttuneen parkkipaikaksi ja yhteen rakennukseen oli ilmaantunut lisäsiipi. Miksi kaiken pitää aina muuttua? Noh, onneksi karttojen tulostukset saatiin pysäytettyä toistaiseksi.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal