Vaikka kevät on edennytkin kovaa vauhtia, ei metsästä kaikki jää ole vielä sulanut, ainakaan näillä leveysasteilla, joten yleisön pyynnöstä järjestelytoimikunta on päättänyt järjestää vielä yhdet korttelirastit ensi lauantaina 1.04.2017 klo 10.00. Vaikka lauantai on aprillipäivä, niin tämä ilmoitus on kuitenkin totisinta totta.

Nyt myös niilläkin, joilta jäi viime viikolla korttelirastien finaalin herkuttelu kokematta, on nyt mahdollisuus päästä nauttimaan vielä kerran korttelisuunnistuksen tunnelmasta. Tietysti kaikki muutkin ovat tervetulleita, myös kylän ulkopuolelta. Nyt ei kerätä edes karttamaksua.

Tämä Extra korttelisuunnistus juostaan ja pyöritään Ahopelto-Vitikkala alueella ja koejuoksujen perusteella nyt ei tarvitse niin paljon koetella tasapainoaan jäällä liukastellessa.  Kilpailukeskus pyritään rakentamaan vanhan Vitikkalan kartanon navetan eli nykyisen kaupungin varaston luokse. Samasta paikasta lähtee myös Pukinvuoren ulkoilureitit, joissa voi olla talven jäljiltä vielä aavistus sulaneista laduista.

Vaikka tämä suunnistuskerta ei enää kuulu talven korttelicuppiin, mennään samoilla askelmerkeillä, eli ratoja on taas kaksi. Pidempi reitti on 4,6 km ja lyhyempi reitti 2,3 km linnun mittaamana. Kartat saa ratamestarilta, mutta oma muovi on suotava jos sitä haluaa käyttää. Emit-kortti kannattaa ottaa mukaan, niin saadaan ajanotto toteutettua ja lopputulokset median käyttöön.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal