Olisihan se aika mahtavaa jos joku tarjoasi mahdollisuutta päästä yhdelle valtakunnan parhaista festareista. Kuljetus lähes kotiportailta toiselle puolelle Suomea. Hyvää seuraa, ohjattua ja osallistavaa extreme-ohjelmaa, jännitettävää myös omien tähtien esityksissä. Lisäksi pääsy ylelliseen majoitukseen luonnon helmaan, mutta kuitenkin lähelle kattavia palveluja. Ja tämä kaikki olisi saatavilla maksutta!

Tarkemmin ajateltuna onhan se tosi mahtavaa, että oma seuramme JRV tarjoaa ahkeralle jäsenistölleen tällaisen kokemuksen. Edessä on taas jokavuotinen Jukolan viesti. Se järjestetään kesäkuun puolessa välissä Joensuun kupeessa Enon taajaman Harpatin metsissä.

JRV on ilmoittanut kilpailuun kahdeksan Venla- ja neljä Jukola-joukkuetta. Matka Enoon tehdään Lampisen bussilla. Kaikki matkaan ilmoittautuneet mahtuvat paikkakunnan mahtavimman bussin kyytiin. Muutama vapaa paikka on edelleen kannustajille tarjolla, tarvittaessa niistä yhteys Panuun (0400-350917). Lähtö lauantaina 17.6. kello 5:45 Jämsänkosken matkahuollosta. Jämsän matkahuollosta otetaan osa porukasta mukaan kello 6:00. Sen jälkeen suunnataan  kohti pohjoista, Jyväskylän pysähdys on Hotelli Alban edessä noin kello 6:45. Jos on tarve nousta bussiin matkan varrelta, niin ole yhteydessä Panuun. Jokaisella on oma vastuu olla ajoissa bussireitin varrella. Kun on niin monenlaisia matkasuunnitelmia ja hieman vaihtuva lähtijälista, niin lopullinen kokoonpano muodostuu niistä henkilöistä, jotka ovat bussikyydissä mukana.

Jyväskylästä jatketaan Joensuuta kohti pysähtyen Varkaudessa kahvi- ja biotauolle. Tavoitteena on olla kisapaikalla kello 12:00 mennessä. Silloin Venla-avaajille jää ennen kilpailun alkua hyvää aikaa verryttelyyn ja muille sotilastelttaa muistuttavien majoitusrakenteiden pystytykseen. 

Joukkueiden kokoonpanoista ylläpidetään näillä sivuilla viimeisintä tietoa. Seuraa tilannetta!

Venlojen viesti kilpaillaan siis lauantai-iltapäivän aikana. JRV:llä on kisassa paljon jännitettävää - onhan seuralla pelissä hurjat joukkueet. Jukolan viestin lähtö tapahtuu kello 23:00. Siinä ei ehkä aivan naisten viestin tapaan kärjen sijoituksia uhata, mutta nuoruuden intoa ja kokemuksen viisautta uhkutaan!  Jukolan kärkijoukkueet ovat maalissa aamu seitsemältä ja meidänkin ankkurimme heti siinä tuntumassa aamun, aamupäivän tai viimeistään keskipäivän tunteina. 

Paluumatkalle lähdetään menomatkan reittiä heti, kun ankkurit ovat päässeet maaliin. Sekä ehtineet saunan lauteilla käydä loput hiet viruttamassa ja tärkeimmät spekuloinnit kanssakilpailijoiden kanssa jakamassa.

Odotukset nousevat ja kisakuume helmeilee otsalla. JRV on viestin musta hevonen?

 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal