KILPAILUN PÄÄSIVULLE>>

Hervoton 2017 - Sarjat ja matkat

Parisuunnistus palaa yhdeksi viralliseksi osallistumismuodoksi Hervottomaan. Kaikkiin sarjoihin voit osallistua joko yksin tai yhdessä parin kanssa. Parin kanssa joistain reitin varrella olevista suunnistushaasteista voi suoriutua jopa hieman sukkelammin kuin yksin suunnistettaessa, mutta toisaalta yksin suunnistaen voit tehdä juuri ne koukut ja koukerot mitä haluat.

Tätä ja paljon muuta on luvassa...

TOSI HERVOTON

Kilpailumatka noin 17,9 km ja rasteja 42

Hervottoman pääsarja eli Tosi Hervoton tarjoaa varmasti kilometrejä kaikille niitä haluaville. Ratamestarit lupaavat, että järkeviä polku/tie reitinvalintojakin on mahdollista tehdä, joten matka ei ole pelkkää umpimetsässä etenemistä.

Kartan koko on A3 ja mittakaava 1:7500 ja 1:3000.

AIKA HERVOTON

Kilpailumatka noin 11,9 km ja rasteja 36

Aika Hervoton on pääsarjan rinnalla kilpailtava sprinttimatka. Perinteisestä sprintistä poiketen dieselkoneetkin ehtivät lämmetä tämän matkan aikana kunnolla. Vaikka rata on lyhyempi kuin Tosi Hervottomassa, tarjoaa se kuitenkin yhtä monipuolista suunnistus- ja aivopähkinää.

Kartan koko on A3 ja mittakaava 1:7500 ja 1:3000.

HELPOMPI HERVOTON

Kilpailumatka noin 7,1 km ja rasteja 27

Helpompi Hervoton, tuo Hervottoman 100m pikamatka. Koneen pitää olla iskussa heti paukusta. Helpompi Hervoton ei herkuttele pitkillä rastiväleillä, mutta reitinvalinnat ja rastinotot pitää tehdä tarkasti. Sopii hyvin myös vähän enemmän suoraa suunnistusta harrastaneille junioreillekin.

Kartan koko on A3 ja mittakaava 1:7500 ja 1:3000.

HERVOTON RASTIRALLI

Kilpailumatka 2,2 km ja rasteja 12

Hervoton Rastiralli on hyvä vaihtoehto kokeilunhaluisille ja juniorisuunnistajille. Tällä radalla ei ole luvassa jekutuksia vaan ratamestari tarjoaa turvallista suunnistamista ja rastinottoa. Rata kiertää kohtuullisen polkurikkaassa maastossa, jossa näkyvyys on hyvää, eikä rastipisteitä ole piiloteltu. Perheen pienimmät juniorit voivat kiertää radan huoltajan kanssa.

Kartan koko on A4 ja mittakaava 1:7500.

KILPAILUN PÄÄSIVULLE>>

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal