KILPAILUN PÄÄSIVULLE>>

 

Hervoton 2017 - ajankohtaista


16.9.2017

Voiko Hervottomassa suunnistaa yhdessä kaverin kanssa?

JS-rasteilla kuulin torstaina pohdintaa, että voikohan Hervottomassa tehdä yhteistyötä kaverin kanssa. Tottakai voi ja Hervottomaanhan voi virallisesti ilmoittautua myös parin kanssa.

Hervoton ei ole niin vakavamielinen kilpailu, joten yhteistyö kaverin kanssa ja avunanto muille kanssamatkaajille on täysin sallittua. Nyt on siis hyvä hetki ilmoittautua ja pyytää myös se suunnistuskaveri mukaan matkaan. Yhdessä tulee helposti taivallettua vaikka pidempikin matka...ja samalla rahalla.

Parina suunnistavat ilmoittautuvat molemmat normaalisti ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumislomakkeelta löydät kohdan 'Parin nimi'. Täräytä siihen kohtaan parisi nimi ja tällä tiedolla järjestäjät toivottavasti osaa yhdistämisen tehdä. Jos olet jo ilmoittautunut, voit laittaa viestiä osoitteeseen hervoton@jrv.fi...paritamme teidät. ;) Nyt paria etsimään...tositarkoituksella!!


9.9.2017

Radat ja kartat alkavat olla tulostusvalmiita

Ratamestareiden työ alkaa olla karttojen tulostamista ja rastien maastoon viemistä vaille valmis. Aivan yhdelle karttalehdelle ei minkään radat kartat mahtuneet...paitsi Hervoton Rastiralli, jossa rata on mahdutettu yhdelle A4. Muilla radoilla kartan koko onkin A3 ja mittakaava on 1:3000 - 1:7500 välillä.

Ei hätää, kartat on valmiiksi muoveissa.


2.9.2017

Hervoton-tiimi Tosi-Hervottoman koejuoksulla

Nuosusummaa tuli riittävästi ja maastopohja oli monipuolista...jopa niin monipuolista, että ratamestarit päättivät suunnitella radan uusiksi.

Ei hätää, sillä lopputuloksesta tuli vielä parempi. Tainin Juhan sanoja lainatakseni...saattaa joillain kohdin mennä jopa nautinnon puolelle.

Tässä muutamia maistiaisia.


27.8.2017

Toimitus vastaa Vallan Matin, ja muidenkin, huoleen

Vallan Matti soitti huolestuneena toimitukseen, että eikö Tosi-Hervottomalla ole tarjolla pitkiä rastivälejä ollenkaan, kun rasteja on noin paljon metsään kylvetty. Matille ja muillekin asiasta huolestuneille voidaan todeta, että Tosi Hervoton tarjoaa niin pitkää kuin lyhyttäkin rastiväliä. Yli kahden kilometrin siivuakin on luvassa ja tähän omat koukut päälle.

Ja tästä innostuneena Matti on tänään laittanut nimensä Hervottoman osallistujalistalle. Hyvä Matti! Sopii kuulemma hyvin harjoitusohjelman PK-lenkiksi, jolla herkistellään tulevan hiihtokauden kuntoa esiin.


25.8.2017

Ratasuunnitelmat etenevät ja koejuoksut ovat alkaneet

Hervottoman ratasuunnittelu on edennyt hyvälle mallille ja koejuoksut ovat käynnissä. Rastiväliviivan vetäjät ovatkin varsin innoissaan, sillä suunnitelmat huokuvat Hervottomuutta, mutta tarjoaa maastossa kuitenkin vähintäänkin kohtuullista ja suurelta osin jopa hyvää pohjaa edettäväksi.

"No kisaan on toki vielä reilu kuukausi, joten kyllä motomiehet ehtivät tuonkin asian vielä hoitamaan", toteaa rastiväliviivan vetäjät yhteen ääneen.

Haluaako rastiväliviivanvetäjät tässä kohtaa tehdä joitain paljastuksia, mitä Hervottomuutta osallistujille on luvassa?

"Mitään ei kyllä myönnetä, mutta kompassi saattaa olla tarpeen Aika- ja Tosi-Hervottomaan osallistuvilla...tai siis ainakin me suositellaan sellasen mukaan ottamista."


12.8.2017

Kisakeskuksen paikka on nyt julkistettu

Hervoton Kisakeskus tulee sijaitsemaan Kollinmäen päällä, osoitteessa Näätämäentie 464. Tarkasta osoitteesta huolimatta alueella ei sijaitse mitään kiinteitä rakennuksia, joten kaikki toiminnot tapahtuvat maasto-olosuhteissa. .

Kisakeskuksen ympäriltä löytyy Hervottoman henkeen sopivia, monipuolisia maastoalueita, joista ratamestarit pyrkivät valitsemaan ne herkullisimmat metsät ja suot, polut ja kivikot, mäet ja pusikot. ;)

Katso kisakeskuksen tarkka paikka tästä

 


 

2.8.2017

Panda tarjoaa hyvän maun jokaiselle osallistujalle

Panda huolehtii siitä, että viimeistään kisan jälkeen jokaisella on hyvä maku suussa.

 


15.7.2017

...maastosta…

Kisamaasto / kilpailukeskus tulee sijaitsemaan noin 5 kilometrin päässä Jämsän torilta. Maasto tarjoaa kaikkea keskisuomalaista suunnistusmaastoa nopeasti edettävistä kangasmaastoista hieman hitaanpiin talousmetsiin. Pienipiirteisiä avokallioalueita kartalla on kylläkin melko vähän. ;)

...kartoista…

Karttojen mittakaavat vaihtelevat todennäköisesti 1:2 500 – 1:10 000. Karttojen joukossa tulee ehkä olemaan täysin uunituoretta karttapalaa sekä hieman iäkkäämpää tuotosta, jotka kuitenkin mallikelpoisesti vastaavat suunnistuksen tärkeimpiin tarpeisiin. Kaikilta alueilta pyritään kartta tuottamaan...katsotaan onnistutaanko siinä. ;)


15.7.2017

Hervoton puuharyhmä kokoontui

Ankaraa pohdintaa siitä, mitä Hervottomuutta tänä vuonna osallistujille tarjotaan.


20.5.2017

Hervoton kisamaastot valittu

Hervoton-järjestelyt nytkähtivät eteenpäin, kun suunnitellun kisamaaston metsästysseurat näyttivät vihreää valoa..


 


 

KILPAILUN PÄÄSIVULLE>>

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 

Powered By Drupal