No niin. Tätä päivää on odotettu. JRV:n Halikko-viesti -matkasta tehdään taas totta!

Lokakuun 21. päivä suunnistetaan Salossa suunnistuskesän kakku, kerma ja kirsikka. Varmastikin maailman mielenkiintoisin ja hauskin seuraviesti kokoaa laajasti seuratyötä tekevät suunnistusseurat taas yhteen. JRV on ehdottomasti yksi niistä ja tänä kesänä jälleen pari napsua kilpailukykyisempi sekoittamaan myös kärjen järjestystä. Lisäksi saamme jalkeille runsaan joukkuemäärän - vähintään kolme joukkueta viime vuotiseen tapaan. Se on jo itsessään merkki hyvin toimivasta seuratyöstä - siitä voimme olla ylpeitä.

Viestikisa on sähäkkä ja hauska - lukaisepa tarkemmat speksit tapahtumasta täältä. Yhteen joukkueeseen tarvitaan 15 suunnistajaa, joiden pitää olla kutakuinkin prikulleen läpileikkaus meidän seuraväestä. Tässä vaiheessa tarvitaan runsaasti nimiä ilmoittautumislistaan. Ilmoittaudu heti. Tilanteen kehittymistä voi seurata täältä. Joukueita ilmoitetaan se määrä, mihin ilmoittautuneet suunnistajat riittävät. Jollei mene ihan tasan, hankitaan tarkkuustyönä JRV-henkisiä vahvistuksia tai juoksupaikkoja suunnistajapankista. Syksyn mittaan tarkennetaan ilmoittautumisen takarajaa, mutta toki matkan suunnittelua helpottaa, kun tiedämme aikaisessa vaiheessa joukkue- ja lähtijälukumäärän. Tietysti myös joukkueiden koostaminen yksinkertaistuu, kun ei ole kovin monta liikkuvaa palaa pelissä.

Perinteitä ei murreta siinäkään, että matka taitetaan yhteiskuljetuksena seurabussilla. "Talo" tarjoaa - ei siis ole turhaan paiskittu talkoita!

Aika selväähän tämä lienee, mutta tarvittaessa voi lisätietoa kysyä Panulta (0400350917). Lisätietoa tulee myös kysymättä näille palstoille lähempänä h-hetkeä.

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal