Ensi viikon lauantain (30.9.) sää näyttää Hervottoman hyvältä. Jälleen yksi hyvä syy viettää lauantaipäivä metsässä ja osallistua Hervoton suunnistukseen. Normaalihintainen ilmoittautuminen päättyy tänään.

Matkavaihtoehtoina ovat: 2,2 km / 7,1 km / 11,9 km / 17,9 km.

Lue lisää ja ilmoittaudu: www.jrv.fi/hervoton2017

-----

JS-rasteilla kuulin torstaina pohdintaa, että voikohan Hervottomassa tehdä yhteistyötä kaverin kanssa. Tottakai voi ja Hervottomaanhan voi virallisesti ilmoittautua myös parin kanssa.

ILMOITTAUDU viimeistään perjantaina 22.9.!!

Hervoton ei ole niin vakavamielinen kilpailu, joten yhteistyö kaverin kanssa ja avunanto muille kanssamatkaajille on täysin sallittua. Nyt on siis hyvä hetki ilmoittautua ja pyytää myös se suunnistuskaveri mukaan matkaan. Yhdessä tulee helposti taivallettua vaikka pidempikin matka...ja samalla rahalla.

Parina suunnistavat ilmoittautuvat molemmat normaalisti ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumislomakkeelta löydät kohdan 'Parin nimi'. Täräytä siihen kohtaan parisi nimi ja tällä tiedolla järjestäjät toivottavasti osaa yhdistämisen tehdä.

Jos olet jo ilmoittautunut ja pari on löytynyt vasta nyt, voit laittaa viestiä osoitteeseen hervoton@jrv.fi...paritamme teidät. ;) Nyt paria etsimään...tositarkoituksella!!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal