Jokainen omalla tahollaan on varmasti syönyt Joulun aikaan kaikenlaisia herkkuja. Joulunherkkujen sulatukseen tarjoillaan nyt lauantaina 30.12.2017 perinteinen korttelicup uunituoreella kartalla Jämsänkosken Kukkulanmäessä.
 
Lähtö on lauantaina 30.12. klo 10 ja lähtöajat arvotaan ennen starttia eli väliaikalähdöllä juostaan. Lähtöpaikkana ja kilpailukeskuksena toimii Jämsänkosken Mäntykallion koulun alakenttä. Löytyy tästä linkistä
 
Matkavaihtoehtoina on kunkkusarjassa 4,3 km ja avoimessa sarjassa 1,2 km. Vaikka matkat vaikuttavat lyhyiltä, niin kiertoa tulee kummallakin radalla jonkin verran. Avoin sarja on sprinttityylinen ja juostaan turvallisesti koulun ympäristössä ja lähimaastossa. Kunkkusarja tarjoaa perinteistä korttelia, jossa hoksottimet on hyvä pitää hereillä, varsinkin kun joutuu itsekseen suunnistamaan.
 
Kartan mittakaava on 1:7500 ja sprintissä 1:4000. Omat karttamuovit ja emitit mukaan. Kunkkusarjassa käydään metsänpuolella poluilla, joita kaikkia ei ole ratamestari kerennyt aukaisemaan. Jonkin verran taaplaamista on harrastettu, mutta luonnillisesti pienikenkäisenä en ole saanut kovin suuria jälkiä aikaiseksi. 
 
Tervetuloa kaikki Korttelicupin 3. osakilpailuun Jämsänkoskelle.
Joonas
p. 040 7789512

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal