Ratamestari kävi tänään torstaina pienten apulaistensa kanssa leikkimässä legendaarisesta Kummelista tuttua Tamppaajaa ja näin ollen lauantain Korttelicupissa reitinvalinnan voi tehdä muista syistä kuin siitä minne edellisen suunnistajan askeleet ovat menneet. Ja onhan se tasapuolisempaa myös sille, joka niitä rasteja ekana halkoo. Vaikka Jämsänkosken auramiehet keskustassa ovatkin tehneet hyvää työtä, niin silti reitiltä löytyi nastaria suosivia liukkaita kohtia. Sitähän emme vielä tiedä millaisesta säästä nautimme näinä muutamana päivänä ennen Korttelicuppia. Kaikki vaikuttaa hyvältä, joten vielä kerran Tervetuloa!

Tämä tarina sisältää tietoa korttelicupin neljännestä osakisasta. Jos haluat tietää vain faktat tai nimesi on Antti Anttonen niin siirry suoraan viimeiseen kappaleeseen.

Niin on vuosi vaihtunut ja uuden vuoden uudet tuulet puhaltelevat. Suunnistus ja korttelicuppi jatkavat tutuilla ja turvallisilla urillaan. Mutta koskaanhan ei suunnistus ole tylsää ja ennalta-arvattua. Tällä ajatuksella myös tulevana loppiaisena suunnistettavan korttelicupin ratamestari ratoja päässään pyörittelee. Pyörittely on vielä kesken. Sen verran voi faktaa lauantain korttelista kertoa, että tällä kertaa suunnistamme Jämsän kauneimmassa taajamassa Jämsänkosken keskustassa. Kokoonnumme Jämsänkoskelle idyllisen Koskikeskisen rannalle Muumitalon edustalle, autot voi parkkeerata uimahallin parkkipaikalle. Lähdemme siirtymään 200m päässä sijaitsevalle lähtöpaikalle 9.50 ja yhteislähtö tulee tapahtumaan klo 10. Korttelicupissa juostu matka tulee olemaan lähellä 4,5km ja avoimessa sarjassa 1,5km. Kartan mittakaava 1:4000. Eli tuttua juttua. Ja suunnistusmuotona on rehellistä sprinttiä, ylimääräisten aitojen kanssa ei kikkailla. Sprinttisääntöjen mukaan mennään ja kiellettyähän on ylittää ylipääsemättömiä aitoja/muureja (eli 2 väkäsen musta viiva/musta paksu viiva), tumman vihreitä aitoja ja turvallisuuden takia muutama tie on merkattu kielletyksi (violetti viivotus) ja nämä kielletyt tiet saa ylittää vain ja ainoastaan karttaan merkityistä (violetit väkäset) kohdista eli suojateiden kohdilta. Ja tonttivihreät on tietysti kiellettyä aluetta. Vaikka suunnistammekin kauniissa ja rauhallisessa (pl. enduropyörävarkaat) taajamassa ratamestari pyytää huomioimaan myös muut kylillä kulkijat. Mukaan tarvitset sopivan vaatetuksen ja kenkien lisäksi emitin (järjestäjältä löytyy muutamia lainaan) ja halutessasi karttamuovin. Ja tietty rentoa ja terävää otetta suunnistamiseen! Ratamestari toivottaa hymyssä suin kaikki jämsäläisetkin sekä myös kauempaakin saapuvat erittäin tervetulleiksi Jämsänkoskelle!

Ja tässä vielä ne faktat Anttia varten.

-kokoontuminen Jämsänkosken Muumitalolle klo 9.50

-yhteislähtö klo 10.00

-sprinttisuunnistusta

-kartan mittakaava 1:4000

-emit ja karttamuovi mukaan

-huomioi muut kylillä kulkijat

-Tervetuloa!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal