21.01.2018 10:00

Tämän kertainen korttelicupkaravaani kokoontuu Myllymäen alueelle sunnuntaina 21.1. Cup-keskus rakentuu Jämsänkosken jäähallin parkkipaikalle eli samoille huudeille, jossa vuoden 2013 suunnistajien merkittävimmässä kokoontumisajoissa väenpaljoutta oli.

Radat suuntautuu, kuten arvata saattaa: oppilaitos- ja asutusalueiden suuntaan. Tarjolla kaksi rataa: aikatasoitussarjan 4,5km ja avoimen sarjan 1,7km. Kulkukelpoisuudeltaan varsin mukavassa talvisessa kunnossa. Reitinvalinnoista riippuen kovapohjaisesta auratusta tiestä kovahkoon lumihankeen. Muistuksena, että oliviinvihreä on kiellettyä tonttialuetta ja violetti vinoviivoitus myös kiellettyä aluetta. Suositeltava kenkävalinta nastallinen. Oma karttapussi mukaan.

Lähtöajoissa suositaan joissakin tapauksissa talousgurujenkin käyttämää menetelmää eli vedetään hatusta. Ensimmäinen lähtö klo 10.00 ja siitä eteenpäin hatusta tulleen numeron mukaisesti noin 20 sekunnin välein. Näin yhteislähdöistä tuttu hurjastelu vaihtuu enemmän omakohtaiseksi tekemiseksi.

Rasteilla rastiliput ja osalla emit-leimasin. Oma emitkortti mukaan. Järjestäjä varautuu muutamaan lainapeliin. Jos rastilla ei leimasinta näy, niin sitä ei kannata jäädä etsimäänkään, vaan hipaisu rastilippuun ja kohti seuraavaa. Maaliin tultuaan suoraan tulospalveluun.

Jämsän Retki-Veikoille ilmaista huvia. Muilta peritään kahden euron karttamaksu.

Lyhyet tärpit:

- 1. lähtö klo 10.00 ja siitä eteenpäin väliaikalähtönä.

- emit-kortti mukaan sekä karttapussi.

- radat 4,5km ja 1,7km

- tarkaavaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan kiellettyjä alueita sekä lähtö ja maalialueen lähistön hiihtolatuja.

Tervetuloa!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal