Korttelicupin Särkijärven osakilpailussa palataan perinteiseen korttelisuunnistukseen. Metsän puolelle ei tarvinne mennä, mutta joillain väleillä se saattaa kannattaa. (Oke,i koejuoksun perusteella kannattaminen on vähän niin ja näin. Teette tietty omat päätöksenne). Pihat (oliivin vihreä) on ehdotonta kiellettyä aluetta. Radat kuljettavat osallistujia pitkin ja poikin välillä vilkkaastikin liikennöityjä teitä. Noudattakaa varovaisuutta ja harkintaa. Etenkin auton kanssa lähituntumaa tehdessään ihminen huomannee helposti jäävänsä alakynteen. Maaliin kirmatessa todennäköisesti ylitetään hiihtolatu. Annetaanhan hiihtäjille siinä kohtaa etuajooikeus?

Matkat rastiväliviivaa pitkin mitattuna: 5,8 km (koe juoksun jälkeen rataa lyhennettin kilometrillä 4,8 km) ja 1,9 km

Yhteislähtö klo 10:00 Särkijärven kuntotalon tietämiltä. Lähtöön siirrytään klo 9:58.

Emit leimaus- ja ajanottojärjestelmä on käytössä.

Kirjautukaa tulospalvelussa lähteväksi emit korttia koneeseen vilauttamalla klo 9:55 mennessä. Samalla voitte nollata emitin.

Hajonta pidemmällä radalla. Kiinnittäkää erityishuomio rastien kiertojärjestykseen. Tällä kertaa ratamestari on päätynyt tarjoilemaan tuplasalmiakin, joten mahdollisia eri ratoja on lähes lukematon määrä.

*********************************

Huomisesta korttelicupista vielä muutama viimehetken tarkennus.
1) Matkaa lyhennettiin sillä koejuoksussa matkaa tuli 7.8km ajattelimme että näin harjoituskaudella olisi parempi vähän lyhyempi matka että saa mennä täysillä ilman että väsyy pahasti. Uusi matka on suorinta reittiä 4.8 km.
2) Lasten radalla 2 rastilla on mehua tarjolla, niin jaksaa sitten loppuun asti
3) Muistakaa varoa liikennettä.
4) Radalla on emit leimaus.
5) Yhteislähtö 10.00 Särkijärven kuntotalolta

--

Hilla

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal