Ei ole kunnolla kerennyt hengitys tasaantumaan Hillan salmiakeista, kun viritellään jo uutta korttelicupin osakilpailua ensi lauantaille 17.2. Tämän kertainen kortteli kisaillaan Jämsän keskustan liepeillä ja kilpailukeskus rakentuu Jämsän jäähallin parkkipaikalle. 

Kilpailu käydään väliaikalähdöllä. Lähtöjärjestys arvotaan ratamestarin piposta kisapaikalla. Ensimmäinen lähtijä starttaa klo 10.00 ja siitä sitten n. 15 sekunnin välein laitetaan homma käyntiin. Emit leimaus- ja ajanottojärjestelmä on käytössä, joten varaa oma emitkortti mukaan. Järjestäjä varaa muutamia kortteja, joten siitä ei homma jää kiinni;-)

Nyt kun liikutaan keskustan tuntumassa, on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä ja muutenkin on hoksottimet pidettävä auki. Isommat tiet on sallittu ylittää vain niille merkatuista kohdista sekä vihreällä merkatut tonttialueet ja pensasistutukset ovat myös kiellettyjen listalla. Joissain paikoissa voi houkutus olla suuri oikaisuun mutta näistä tempauksista muistetaan rajulla aikasakolla!

Juostavat matkat ovat 4,1 km ja 1,9 km rastiväliviivaa pitkin mitattuna. Kartan mittakaava on 1:5000.

TERVETULOA!

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal