Seuraava korttelicupin osakilpailu järjestetään lauantaina 3.03 klo. 10.00, valtakunnan viimeisen patruunan Juuso Waldenin 50-luvulla luomassa, perinteikkäässä Kaipolan tehdastaajamassa.

Näissä maisemissa ovat joskus juosseet meitäkin paljon tunnetuimmat ja maailmalla mainetta niittäneet hiihtäjät ja juoksijat. Nyt on kuitenkin meidän vuoro juosta heidän jalanjäljissä ja edustaa omaa lajiamme.

Tässä Kaipolan osakilpailussa radat ovat normaaleja korttelicupin ratoja, mutta ratamestari on laatinut sellaiset radat, että siellä juostaan vähän ristiin rastiin. Pitempi rata, jonka tuloksilla on ratkaiseva merkitys tavoiteltaessa paljon himoittua Korttelikunkun arvoa, on 4,4 km. Matka on mitattu linnuntietä, joten jokainen varautukoon pistämään tossua toisen eteen vähän pidemmän matkan. Lyhyt avoimen sarjan rata on 2,0 km ja siitäkään ei selviä ihan noin lyhyellä juoksu- tai kävelymatkalla. Kaipolan taajama-alueella ei ole paljon korkeuseroja, joten mäennousukyky ei nouse ratkaisevaan asemaan.

Kiellettyjä alueita pitää kunnioittaa sekä myös lähistöllä olevia hiihtolatuja, jonne kenenkään ei kuitenkaan pitäisi joutua, ellei sitten pää ole mennyt kuitenkin ihan pyörälle.

Melkein kaikilla rasteilla on EMIT-leimaus, jos ratamestari on jaksanut kantaa ne pukit sinne maastoon. Jos Emit leimasinta ei ole, sitten hipaistaan vain rastilippua. Ottakaa omat EMIT-korttinne mukaan, vaikka ratamestari kyllä varautuu myös vuokraamaan kortteja niille, joilla se on sattunut jäämään kotiin sinne eteisen pöydälle.

Kilpailukeskus on Kaipolan koulun pihalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Ratamestari yrittää lähettää porukan väliaikalähdöllä ja lähtöjärjestys vedetään jo vakiintuneen tavan mukaan hatusta. Ensimmäiset päästetään radalle klo. 10.00 joten olkaa hyvissä ajoin paikalla, jos haluatte lähtöpaikan arvontaan mukaan, muuten ratamestari käyttää omaa harkintaa.

Kaikki ovat tervetulleita JRV:n korttelicupiin kokeilemaan ja testaamaan kuntoaan itseään ja toisiaan vastaan. JRV:n jäsenille lysti on ilmaista, muilta peritään 2 € kerta maksu, joka käytetään lyhentämättömänä seuran juniorityöhön.

Vielä muistilista tärkeimmistä asioista:

1.    Ratamestarin viimeiset vihjeet, info klo 9.54

2.    Lähtö n. klo 10.00 ja siitä eteenpäin väliaikalähtöinä.

3.    Emit kortti mukaan sekä karttapussi, jos tykkäät sitä käyttää.

4.    Radat 4,4 km ja 2,0 km

5.    Varovaisuutta teillä liikuttaessa, muitakin saattaa olla liikkeellä.

6.    Viimeisimmän sääennusteen mukaan pakkasta alle -10 ja aurinkoa.                     

Tervetuloa

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal