Jämsän Seutu -rastikausi 2018 on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin. Ja kierroksia lisätään! Lumihanget ovat parissa viikossa niin reippaasti huvenneet, että ensi torstaina päästään nauttimaan täydestä ratavalikoimasta kauttaltaan lumettomassa, osin toki vielä vähän märässä metsässä (jollei takatalvi yllätä). Ensimmäistä kertaa tällä kaudella on myös siimari viritetty metsään - joten pienimmätkin lapset voivat hyvin tulla rasteja löytämään!

Hartusvuoren hienossa kuntorastimaastossa voi toteuttaa itseään. Valita fyysisesti rankkoja suoraviivaisia tai vauhtikapasiteettia kysyviä kiertäviä polkureittejä. Molemmissa saa nauttia mukavasta kulkukelpoisuudesta! Moni on tätä metsää ikänsä tallonut, mutta myös heille löytyy haasteta. Sen verran usein kuljetaan ristiin rastiin Hartusvuoren rinteitä.

Tapahtumakeidas rakentuu Särkijärven kuntotalon pihaan. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten pyöräilyetäisyydellä asuvia kannustetaan tulemaan paikalle pyöräillen. Jos kuntotalon piha täyttyy autoista, käännetään parkkeeraus sujuvasti lähialueen teiden varsiin. 

Aikuisten suunnistuskoulun ilahduttavan runsas joukko kokoontuu paikalle tuttuun tapaan kello 18:00. 

Hartusvuoritiimi toivottaa suunnistajat lämpimästi tervetulleiksi rennoille rasteille!

 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal