Orivuoren kuntorastit saatiin pakettiin ja tuloksetkin jo julkaistu!

Ilahduttavan moni saapui paikalle pyörällä tai kävellen, kiitos siitä! Järjestäjien parkkiongelmaan saatiin peltoparkkiluvan myötä kuitenkin helpotusta, niin kaikki autot saatiin parkkiin helposti. Mutta pyörillä oli tietenkin lähiVIP-parkki.

Viimeisen viiden viikon aikana on aika lailla tasan yhden tunnin ajan satanut, ja sehän sattui tänään kuntorastiaikaan. Olisikohan lottorivin paikka? Mukavahan suunnistajan oli varmasti hengittää raikasta ilmaa kuivan pölyisen ilman sijaan. Eikä sade näyttänyt ketään haittaavan.

Kaiken kaikkiaan iloisia ja tyytyväisiä bongattiin paljon!  

Tästä rastijuna suuntaa Juokslahden suuntaan Kankaanmäkeen ensi viikolla.

Kiitos suunnistajille!

Järjestäjätiimi Mäet, Ojalat ja Kalliot

 

Ennakkotarinat

Tanssit on nyt tanssittu tältä erää.  Seuraavaksi suunnataan Jämsänkoskelle Orivuoren maastoihin, jossa löytyykin sitten mukavasti nousua. Kunkin suunnistajan harkinnan varaan jää, käyttääkö kiertomahdollisuuksia vai ottaako nousut sulavasti vastaan.

Radat: rastireitti, helppo 3km, vaativat 3km, 5km ja 7km sekä normaali 4km.

Parkeeraus kaupungin hiekkakentällä (lumenkaatopaikka) Orivuoren juurella sekä mahdollisesti tilan loppuessa Väinöläntien varressa. Suosikaa kimppakyytejä tai polkupyöräverryttelyä. Opastus Kenraalintien/Taipaleentien ja Väinöläntien risteyksestä.

Huomioikaa se, että Orivuoren alue on vilkasta ulkoilualuetta, joten siellä on jonkin verran polkuja, joita ei ole karttaan merkitty.

Maastoon pääsee klo 17-19.

Tervetuloa rasteille!

Toivottelee järjestelytiimi

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal