Kesän Himos Trail-tapahtuma lähestyy huumaavaa vauhtia. Tapahtuma järjestetään 17.-18.8 eli reilun neljän viikon kuluttua. Talkoolaisia tarvitaan runsaasti, sillä tapahtuma kasvaa(nyt jo 408 ilmoittautunutta) rajusti ja itse päätapahtumapäivä la 18.8 on pitkä.

Hyvä asia on se, että tapahtumassa voi itse juosta /vaeltaa ja silti olla mukana talkoissa. Jos näin haluat menetellä, niin laita tästä merkintä talkooilmoittautumisen lisätietoihin. Ja toive talkooajasta. Talkoourakkaa helpottaa hieman se, että kaikki kahvila- ja ravintolapalvelut toteuttaa Himoksen toimijat eli meille jää puhtaasti polkujuoksutapahtuman toiminnot.

Tässä on linkki talkooilmoittautumiseen, josta voit ruksata mieleisen tehtävän ja mahdolliset aikataulurajoitteet:
https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id...

Kun ilmoittautuneita alkaa kertyä, niin alamme sijoitella talkoolaisia sopiviin tehtäväpisteisiin. Näistä jaamme vielä heinäkuun aikana koosteen, jonka jälkeen voidaan tehdä toiveiden mukaisia fiksauksia. Mikäli olet varattuna kyseisenä viikonloppuna, niin ennakkotalkoitakin on tarjolla lähinnä kisaviikon puolivälin paikkeilla.

Todella monen panosta tarvitaan, sillä kyseessä on iso tapahtuma, joka edelleen kasvaakseen vaatii runsaasti toimitsijoita, jotta saamme tuotettua onnistuneen kilpailun ja erityisesti osallistujille upean fiiliksen. Viime vuonnahan saimme runsaasti kiitosta siitä, että reittitoimitsijoiden kannustuksella luoma tunnelma oli poikkeuksellisen hieno ja elämyksellinen kisaajille. Tavaramerkki on tarkoitus hoitaa huolella tänäkin vuonna: https://youtu.be/HsVv_aAOvLs

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal