Hervottomat suunnitelmat rakentuvat pala palalta. Radat on piirrelty kartoille ja kisakeskusta on käyty tarkastelemassa. Viihtyisä Morvan pihapiiri on oiva keskus tälle hervottomalle tapahtumalle. Täällä viihtyvät huoltojoukotkin !

Viimeistään nyt on aika ilmoittautua TÄÄLTÄ Hervottoman hulvattomaan suunnistukseen mukaan. Haitpa sitten oman itsesi haastamista, lauantain saunalenkkiä, erikoispitkälle valmistavaa tai kaverin kanssa liikkumista, niin Hervoton- suunnistus 29.9.2018 on juuri oikea paikka sille !

Hervottomat ohjeet löytyvät nyt TÄÄLTÄ.

Huom ! Parittain suunnistavien ilmoittauduttava normaali-ilmoittautumisen lisäksi osoitteeseen hervoton@jrv.fi. Parittain hervottomasti suunnistavat joutuvat ratkaisemaan keskinäisen järjestyksensä viimeiseltä rastilta maaliin.

Lisätietoa voi yrittää kysellä hervoton@jrv.fi

Käythän hervottoman - sivuilla tutustumassa. JRV:n etuosivulta yläpalkista tulevat kilpailut kohdasta: Hervoton suunnistus 2018.

TosiHervottoman kiertopalkintoon ensimmäisen kiinnityksen vuonna 2017 otti Juho Ylinen. Kuka saa seuraavaksi nimensä tähän arvokkaaseen Hervoton isän Eino Enqvistin lahjoittamaan kiertopalkintoon? Oletko se kenties sinä?

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal