Halikko-viestin ilmoittautuminen päätetään 28.9. Eli ilmoittaudu allaolevassa viestissä olevan linkin kautta mukaan! Kolmannessa joukkueessa on vielä pientä vajetta, joten nimiä reippaasti listoille. 

------------------

Halikko-viestiin on tullut hyvin ilmoittautumisia - kaksi 15 suunnistajan joukkuetta on jo kasassa. Ja kolmatta rekrytoidaan. Lue alta viestistä lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan!

------------------

Suunnistussyksyjen seuraviestiklassikko lähestyy! Nyt avataan JRV:n ilmoittautuminen perinteisesti huippusuosion keränneeseen Halikko-viesti -matkaan.  Kysehän on Salossa järjestettävästä 15-osuuksisesta suunnistusviestistä, missä joukkue kootaan koko seuraväestä pikkujunnusta kokeneeseen veteraaniin. Ne seurat, joissa tehdään laaja-alaista seuratyötä keikkuvat kisan kärkikahnoissa. Niin myös JRV, joka ylipäätään saa jalkeille useita joukkueita ja parhaimmillaan kiilaa jopa kymppisakkiin. Viesti on sähäkkä kilpailu. Se on yksi seuramme kauden päätapahtumista ja sinne lähdetään suurella joukolla. Ilmoittautuneista kootaan kilpailusäännöt täyttävät joukkueet. Kisaan voi osallistua myös ilman kilpailulisenssiä. Perinteisesti kolmosjoukkue on osallistunut puulaakisarjaan, jossa lisenssiä ei vaadita. Siinä on myös voinut tarvittaessa suunnistaa joukkuetta täydentäen ns. koeajalla oleva, JRV:hen haikaileva muuttolintu.

Kilpailuun tarvitaan suoraa suunnistusta harjoitelleita junnuja, tyttöjä ja poikia sekä aikuisia naisia ja miehiä yleisestä sarjasta varttuneisiin veteraanihin. Myös seuran ahkerat "kuntorastijyrät" voivat mainiosti lähteä tähän kilpailuun, vakkeivat muuten olisi virallisiin kilpailuihin osallistuneet. Radoissa on erimittaisia ja erilaisia vaikeusasteita, joten jokaiselle lötyy omaa kunto- ja taitotasoa vastaava osuus.

Matka tehdään omalla bussilla, jossa tunnelma viritetään korkealle. Sen aikataulusta ja joukkueiden kokoonpanoista tiedotetaan myöhemmin. Laita 13.10. kalenteriisi ja ilmoittaudu heti mukaan tästä linkistä. Ilmoittautumisten kehittymistä voit seurata täältä. Lisätietoa Halikko-viestistä voit katsoa täältä. JRV:n seuramatkasta ja sen toteutuksesta lisätietoa antaa Panu Kärkkäinen,0400-350917, tai panuponteva62(at)gmail.com

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal