Perinteiseen tapaan KurkoCup tuo syksyn pimeyteen kaivatun valonpilkahduksen.

Tervetuloa torstaina 8.11. yö-suunnistamaan Loilonvuoreen Kurkocupin osakilpailua. Kurkocup on Keski-Suomen yö-suunnistussarja, joka on alkanut syyskuussa ja loppuu joulukuun puolella. Nyt on JRV:n järjestelyvuoro ja ratamestarit Joonas ja Panu ovat loihtineet Loilonvuoren upeisiin maastoihin mukavan kinkkiset radat. Ratavaihtoehtoina ovat n. 2 km helppo, 2,6 km vaikea, 4,7 km vaikea sekä 6,4 km kurkorata. Nyt pääsee samalla harjoittelemaan viestisuunnistusta, kun lähtö on yhteislähdöllä viestihajonnoilla. Helpolla radalla ei ole hajontaa, joten siellä on kaikilla samat rastit. 
 
Lähtöpaikkana toimii Loilonvuoressa hiekkamonttu 
Opastus kisakeskukseen alkaa Jämsän pohjoisimmasta VT9 kiertoliittymästä Vaheriin päin.
 
Yhteislähtö pamahtaa pimeään metsään klo 18.30 Ole paikalla n. 17.30-18, jotta kerkeät sisäänkirjautua toimitsijoille ennen lähtöä. Paikoitus on hiekkatienvarresta, josta voi olla kisakeskukseen muutama satametri, jos emme saa mahdutettua kaikkia autoja hiekkamontulle. Osallistuminen maksaa 7 €/hlö ja alle 16 vuotiaat ilmaiseksi. Joillakin kurkoaddiktoituneilla on myös kisaan kausikortteja. Lisätietoa ja ennakkohehkutukset löydät kurkocupin sivuilta https://suuntajyvaskyla.fi/kilpailut/kurkocup/2018 
 
Lamput latinkiin ja kokeilemaan vauhtia keskisuomalaisten yökiitureiden kanssa. Tätä ei kannata missään nimessä missata.
 
Terveisin
Kurko-organisaatio
Joonas&Panu

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal