Viime talvena järjestimme ensimmäistä kertaa Himos Winter Trail-lumipolkujuoksun. Tapahtuma saa jatkoa tulevana talvena. Tarkalleen ottaen 8.-9.2.2019.

Tälle vuodelle Himos Winter Trailin konsepti hieman muuttuu. Tapahtuma alkaa jo pe 8.2 klo 19.30 yöpolkujuoksulla, jossa sarjat Easy 6km, Enjoy 9km ja Challenge 13km.

Tapahtuma jatkuu la 9.2 aamulla klo 09.15, jolloin ohjelmassa on polkujuoksun tämän kauden komeetan Jere Pajusen harjoitteluluento. Lauantain polkukarnevaalit alkavat klo 11.30, jolloin starttaavat Easy 6km ja Enjoy 9km. Kilpasarjat Challenge 13km ja Extreme 25 lähtevät klo 12.30. Vaellussarjakin(lähtö klo 11.35) on tarjolla ja siinä matkavaihtoehdot 6km, 9km ja 13km.

Himos Winter Trail jakautuu siis viime vuodesta poiketen kahdelle päivälle. Tämä tarkoittaa sitä, että yksittäiset talkoovuorotkin ovat lyhyempiä. Samalla talkoolaisille mahdollistuu helpommin oma osallistuminen tapahtumaan. Talkoilla toisena päivänä ja juosta/vaeltaa toisena.

Tätä varten olemme räätälöineet oman hinnaston talkoileville juoksijoille. Perjantain yöpolkujuoksun osallistumismaksu talkoolaisille on 10e ja lauantaina päiväpolkujuoksun osallistumismaksu 20e. Hinta on sama matkasta ja ilmoittautumisajankohdasta riippumatta. MUTTA ilmoittautuminen tulee tehdä 31.12.2018 mennessä.

Kun matkojen hintoja vertailee tapahtumasivuilta, niin kannattaa huomioida, että yöpolkujuoksun osallistumismaksuun ei sisälly ruokailua, mutta päiväpolkujuoksun ja vaelluksen hintaan sisältyy buffetruokailu Ravintola Tuvassa.

Ilmoittaudu Himos Winter Trail-talkoisiin tästä linkistä:
https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id...

Perjantain talkoolaisille on järjestetty kahvitus ja lauantain talkoolaisille tarjotaan ruokailu.

Himos Winter Trail ilmoittautuminen käynnistyy tänään. Talkoolaisilla siis ilmoittautumisaikaa kyseisellä edulla aina vuoden vaihteeseen saakka. HUOM! Kun ilmoittaudut yllä olevalla lomakkeella talkoisiin, niin saat ilmoittautumisvahvistuksen, joka sisältää kampanjakoodin talkoohintaiseen osallistumiseen. Ilmoittautuminen suoraan Himos Winter Trail-sivujen(winter.himostrail.fi) kautta eli ilmoittautumisjärjestelmää käyttäen.

JERE PAJUSEN harjoitteluluento la 9.2 klo 09.15-10.30 on maksuton kaikille osallistujille + talkoolaisille. Paikkoja on vain 90kpl, joten kannattaa varmistaa omansa ajoissa. Onnistuu esim. tätä linkkiä käyttäen:
https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id...

Tervetuloa mukaan kokemaan tai tekemään Himos Trail-tunnelmaa!
Juha Taini, kilpailunjohtaja

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal