23.08.2019 19:00
24.08.2019 20:00

Himos Trail haluaa tarjota upean polkujuoksuel√§myksen kaiken tasoisille ja ik√§isille luonnossaliikkujille. Reitit on suunniteltu n√§ytt√§m√§√§n kaikki Himoksen alueen parhaat puolet ‚Äď ja niit√§ tosiaan riitt√§√§! K√§yt√∂ss√§ on pienimm√§t ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sek√§ parhaimmat n√§k√∂alat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Himos Trail tarjoaa sopivan haasteen jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Perjantaina kisapäivän päätähtinä häärivät lapset Himos Kids-sarjassa. Lauantaina tarjolla on portaattomana kynnyksenä polkujuoksuun toimiva Himos Easy(5km), puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy(9km), itsensä Himoksen nousuissa haastaville kiltimpi Himos Challenge(17km) tai brutaalimpi Himos Extreme(26km) sekä suunnittelupähkinää tarjoavat ja tiimihenkeä mittaavat Himos Team Spirit(26km) sekä Himos Team Race(52km). Vaeltajat ja sauvakävelijät pääsevät nauttimaan samoille reiteille Himos Vaelluksella(5-26km). Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella. Kirsikkana kakun päällä Himos Trail tarjoaa ultramatkan polkujuoksuun addiktoituneille. Himos Double-Extreme(52km) haastaa nousujen ja teknisten polkujen myötä kaikella tavalla, mutta myös tarjoaa turvaa ensikertalaisella runsaan ja tiheän toimitsijamääränsä avulla.

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan live-esiintyjän vauhdittamana!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal