Onko Kimmo myös tämän kauden korttelikunkku vai pystyykö esim. JRV:n kova juniorikaarti kampeamaan hänet pois valtaistuimelta. Siihen tullaan saamaan vastaus maaliskuun lopussa. 

Kauden ensimmäiset korttelirastit käydään Kaipolan ydinkeskustassa.Taisto korttelicupin herruudeesta pamahtaa käyntiin lauantaina 8.12. klo 10.00. Jotta Kaipolan keskusta ei menisi ihan sekaisin liikenteestä, on paikoitus järjestetty koulun parkkipaikalle/pihamaalle. Tästä on pakollinen noin 400 metrin alkuverkka itse kilpailukeskukseen eli Kaipolan torille.

Itse kilpailu käydään väliaikalähtönä noin 15 s. lähtövälein ja ensimmäinen juoksija laitetaan matkaan klo 10.00. Lähtöjärjestys arvotaan paikan päällä. Ajanotto sekä leimaus tapahtuu EMIT leimasimilla, joten omat EMIT-kortit matkaan. Kaikilla rasteilla EMIT kapulaa ei löydy, joten tällöin riittää käden hipaisu rastilippuun ja matka jatkuu. Etäleimauksia ei hyväksytä.

Ratavaihtoehtoina perinteinen pidempi kunkkusarja, jonka pituus on n. 5km sekä lyhyempi avoimen sarjan rata n. 2km. Varsinkin kunkkusarjan rata risteilee ristiin rastiin, joten hoksottimet kannattaa pitää auki heti lähdöstä.

Kiellettyjä alueita on tehtaankatu, jonka on ylitys on mahdolista vain kolmesta kohtaa. Oliivinvihreät tonttialueet ovat myös kiellettyjen listalla ja niitä tulee myös kunnioittaa.

Tämä hauskuus on Retki-Veikoille ilmaista ja muilta peritään 2 euron karttamaksu, joka menee JRV:n juniorityön käyttöön.

Ole paikalla hyvissä ajoin. Varaa mukaan emit-kortti, karttamuovi sekä tämän hetken säätietojen perusteella jalkineeksi nastallinen kenkä. Järjestäjä varaa myös vuokra emitejä, joten siitä ei lysti jää kiinni. Alkulämmittelyt tulee suorittaa ainoastaan tehtaankatua Jämsään päin. 

"TORILLA TAVATAAN"!

Terveisin Olli

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal