Huomio! Tämä viesti koskee niitä, jotka eivät ole vielä ilmoittautunut SM-yökisan talkoolaisiksi ja haluavat olla eri tehtävissä mukana. Eli jos olet jo ilmoittautunut talkoolaiseksi, niin älä kirjaa itseäsi uudelleen listaan! 

Ensi syksynä kilpaillaan SM-yösuunnistuskisat Jämsässä Himoksella. Talkoolaisia kilpailuun tarvitaan arviolta 120-130 henkilöä ja ensimmäisessä ilmoittautumisessa talkoolaisia kertyi n. 70 henkilöä. Eli vielä tarvitaan ilmoittautumisia järjestelyihin mukaan. Kaikille talkoolaisille kustannetaan seuran puolesta hieno talkooliivi (kuva). Liivi on väljempää mallia, joten tilauksessa kannattaa ottaa normaalia numeroa pienempi koko. Itselläni on normaalisti Nonamen tuotteissa M-koko ja talkooliivi on S-kokoa.
 
Ilmoittautumiset talkoolaisiksi ja samalla liivitilaus 13.1.2019 mennessä. Tilaus lähtee siitä eteenpäin ja liivit saapuvat JRV:lle maaliskuussa. Tämän jälkeen liivejä ei enää tilata, vaan nyt aktiivisesti laittamaan nimi talkoolistaan ja sitä kautta saatte liivin. 
 
 
Liiveistä ei tule mallikappaleita kokeiluun vaan tehdään jo aikaisemmin tilatuista liiveistä kokeilu korttelicupiin 29.12. Tästä vielä myöhemmin lisää infoa. Liiviä saa ja pitää käyttää kun sen itselleen saa. Liivi toimii markkinointina tulevan kesän kilpailuissa, harjoituksissa jne. Seura on tehnyt päätöksen ettei kukaan seuran nuorista tai vanhoista saa lupaa juosta SM-yö kisassa vaan ollaan järjestelytehtävissä mukana vaikka asuisikin Jämsän ulkopuolella. Kaikille varmastikin löytyy tehtävää pitkin kesää ja syksyä vaikkei itse kilpailuviikonlopussa olisikaan talkoissa. Kilpailun talkoot alkavat jo lumien sulettua mm. rastipukkien rakentamisella, koejuoksuilla ja siitä jatkuvat eri tehtävien merkeissä aina kilpailuun saakka. Nyt talvella aloitetaan kilpailun markkinointi yhteistyökumppaneille, johon tarvitaan myyntihenkisiä talkoolaisia. Ensimmäiset viralliset talkooinfot järjestetään keväällä. 
 
Terveisin
Joonas Nurminen
kilpailunjohtaja
SM-yö 2019
p. 040 7789512
 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal