Korttelicup karavaani vaihtaa taas taajamaa ja seuraavan korttelicupin radat on loihdittu Jämsänkosken puolelle, Myllymäen vai oliko se Kinulan asuntoalueelle, no ainakin jonnekin sinne päin.                                                                                                                         Kisakeskus sijoittuu entisen Ammattiopiston, eli nykyisen koulukeskus Gradian piha-alueelle Koulutien varteen, jossa on riittävästi parkkialuetta isommallekin autolle käännellä.  Lähtö on samalla alueella, jonkun rakennuksen nurkalla, josta lähdetään väliaikalähdöllä noin 15 sek. välein. Ensimmäinen lähtö tapahtuu jo klo. 10.00. Lähtöjärjestys muotoutuu osanottajien ja vallitsevien olosuhteiden  mukaan. Kisakeskus on valmiina jo (toivottavasti) klo 9.30. 

Ratamestarin mukaan tämä kerta on ihan sitä perinteistä korttelisuunnistusta. Aivan pienen pieni hajonta on odotettavissa, mutta luonnolliset reitinvalinnat ja tossun kulkeminen ovat kuitenkin ratkaisevassa osassa kohden menestystä. Ratoja on perinteiset kaksi, pitkä rata, joka on linnuntietä 4 km ja avoimen sarjan lyhyempi rata, on puolet siitä eli n. 2 km. Kartta on mittakaavassa 1:5000.

Ajanotto tapahtuu EMIT:llä, joten ota sellainen mukaan. Ratamestarilla on kuitenkin varattuna muutama ylimääräinen EMIT-kortti lainattavaksi, jos oma on aamukiireissä unohtunut kotiin. Oma karttamuovi (A4) kannattaa ottaa mukaan, jos olet tottunut käyttämään sellaista. Rastimääritteitä ei ole kartassa tälläkään kertaa, mutta rastin sijainti selviää kyllä hyvin kartalta. Ihan kaikilla rasteilla ei ole EMIT-leimasinta, mutta jos sellainen on, se on selvästi havaittavissa rastilipun yläpuolella ja silloin kannattaa leimata. Muutoin riittää hipaisu rastilippuun. 

Sään haltijakin on luvannut ainoastaan muutaman asteen pakkaslukemia, joten ei tarvitse hytistellä alkuviikon pakkaslukemissa.    Lähtöpaikka

Tervetuloa lauantaina Myllymäkeen !      

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal