Iloiset JRV-uutiset jatkuvat! Seuramme aktiivisuunnistaja, ahkera puuhamies ja mm. Jämsä-Jukolan kilpailunjohtaja Jaakko Lajunen löytää rasteja aiempaakin suuremmissa ympyröissä. Hänet valittiin äskettäin kansainvälisen suunnistusliiton IOF:n kokouksessa Varsovassa liiton kesäsuunnistusvaliokunnan jäseneksi!

Nimitys on Jaskan jo vuosikymmeniä jatkuneelle suunnistustyölle hieno tunnustus. Valiokunta käytännössä esityksillään linjaa kesäsuunnituksen kehitystä ja sääntöjä kansainvälisellä tasolla. 

Jo aiemmin IOF oli valinnut hänet Viron Rakveressä vuonna 2020 järjestettävien EM-kilpailujen tekniseksi asiantuntijaksi. Myös kotimaan rintamalla vastuuta ja vaikuttamista riittää, onhan Jaska Jukolan viestin johtoryhmän jäsen, sihteeri ja tekninen asiantuntija ainakin vuoden 2023 Jukolan  viestiin saakka. 

Kun Jaakko Lajuseen seuran harjoituksissa tai kuntorasteilla törmää, voi siis vinkata suunnistusterveiset, jotka voivat päätyä päätöksenteon ylimpiin kammareihin. Vaikuttamisen lonkerot ulottuvat JRV:n arjesta hyvin pitkälle!

Onnea Jaska koko seuraväen puolesta!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal