Hiihtokausi on vielä parhaimmillaan, mutta ensi kesän kuntorastikausi lähenee jo kovaa vauhtia. Tasan kahden kuukauden päästä kuntorastikausi alkaa.

Perinteiseen tapaan kuntorastit järjestetään seuran omana talkootyönä. Kuten tiedetään, on se myös tuottanut hyvää tulosta. Kutorastimmehan palkittiin juuri vuoden 2018 Jämsän kaupungin liikuntatekona! Hyviä matalankynnyksen tapahtumia, mahdollisuuksia niin lapille kuin aikuisille, aloittelijoille ja maailman huipuille. Hyvää henkeä ja yhdessäoloa - ja niin trendikästä luontoliikuntaa.

Ensimmäinen versio vuoden 2019 kuntorastikalenterista löytyy täältä. Siihen seuraavat huomiot

  • Jos nimesi puuttuu listalta, se voidaan lisätä
  • Jos ehdotettu päivä ei sinulle sovi, ilmoita siitä, niin sovitellaan paremmin sopiva ajankohta
  • Jollet voi osallistua järjestelyihin, ilmoitta myös siitä

Kuntorastien järjestely on hyvää oppia myös omaan suunnistamiseen! Yleisesti näitä on ollut riemu järjestää. 

Yleistä tulevan kauden kuntorasteista

  • Alkavalla kaudella tarjotaan perinteiset radat, tosin aika monilla kuntorasteilla rastireitti korvataan 1H-radalla
  • Osassa kuntorasteja kooontuu aikuisten Sinetti-suunnistuskoulu sekä juniorit omaan junioricuppiinsa. Ne eivät varsinaisesti vaikuta järjeselyihin ja niiden ohjaukseen tullee omat vastuuhenkilöt. Aikuisten suunnistukouluesitettä voit myös jakaa ja houkutella sen avulla ystäviäsi mukaan hauskaan harrastukseen
  • Kuntorasti-isännyyksiä on taas jaossa. Tulosta ohesta esite ja esittele se tuntemallesi yritykselle. Esitteessä on toimintaohjeet. Toivon mukaan kaiikkin tapahtumiin saadaan yhteistyökumppani

Seuran sivuille tulee kuntorasteista lisätietoa kevään mittaan. Tämä on info jäsenille, jotta kaikille saadaan mieluisa ajankohta kuntorastijärjestelyihin.

Tervetuloa mukaan tekemään kaikkien aikojen Jämsä Seutu -rastikesää! 

Terveisin JRV:n Kuntosuunnistusvaliokunta, Panu Kärkkäinen (0400350917 tai panuponteva62@gmail.com)

Ps. Kuntosuunnistuksen sometiimi etsii jäseniä. Ilmoittaudu siihenkin; pikku postauksia eri kanaviin silloin tällöin lisää pöhinää tapahtumien ympärillä ja auttaa meitä saavutamaan toisen kerran seuran historiassa 5000 kuntorastikävijän rajapyykin.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal