Vuoden 2019 Jämsän Seutu -kuntorastikuden avaus koittaa pian. Perinteiseen tapaan tänäkin keväänä etsitään ensimmäiset rastit  jo huhtikuun loppupuolella. JRV:n kuntorastitiimi on talven aikana valmistellut kuntoon ison määrän kuntorastien järjestelyissä tarvittavia tausta-asioita ja nyt voidaan savuverhon takaa paljastaa ensi kesän kuviot.

Kuntorastisvuilla on nyt runsaasti tietoa alkavaan kauteen liittyen. Esimerkiksi kuntorastikalenteri ja -esite, vaikka työpaikan ilmoitustaululle vietäväksi. Siellä on myös tietoa aikuisten suunnistuskoulusta. Voit tulostaa siitäkin esitteen ja jakaa sitä ystävillesi. Tuttuun tapaan hankimme tapahtumiin kuntorasti-isäntiä - ja myös tästä on kuntorastisivulla myyntiesite. Ole aktiivinen ja myy isännyys yhteistyöstä kiinnostuneelle kumppanille! Myös kuntorastipassien ja sarjalippujen myyntipaikka on avattu. Varmista osallistumisesi ensi kesän voimaannuttaviin torstai-iltojen seikkailuihin ostamalla kuntorastipassisi jo nyt!

Tule mukaan upeisiin tapahtumiiin! Sekä suunnistajana, että seuran oman jäsenistön osalta myös järjestäjänä. Molemmissa rooleissa voi kokea hienoja hetkiä! 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal