Talvikauden spektaakkeli korttelicup saatiin päätökseen lauantaina Jämsän keskustassa. Kaikkiaan 10 osakilpailua sisällään pitävä cup kierteli jälleen Jämsän eri taajamissa. Ratamestarit olivat laittaneet talven aikana parastaan ja radoista löytyi todella lyhyttä sprinttityylistä teknistä suunnistamista kuin pitkällä siivulla tarjoavaa reitinvalintaa. Kaikille löytyi varmastikin onnistuneita kuin vähän huonompiakin rastivälejä. 

Talven korttelirastit on nyt kerätty ja talven 2018-2019 korttelikunkuksi palkitaan Merja Rantanen. Toiseksi cupissa tuli Kimmo Rauhamäki, joka jäi kokonaispisteissä Merjasta 20 pistettä. Kolmanneksi kiilasi Elias Ronkainen ennen Jorma Jussilaa, Maaret Rantasta ja Tuomas Hjeltiä. Kolmannesta sijasta taisteltiin kalkkiviivoille asti, mutta nuoren miehen kurotus oli paras! Lopulliset korttelicupin pisteet löytyvät täältä. Lopputuloksiin laskettiin 8 parhaan osakilpailun tulokset. Finaali laskettiin pisteisiin mukaan. 

Kaikki 10 osakilpailua juoksi 4 kilpailijaa Kimmo Rauhamäki, Kaisu Piirto, Matti Valta ja Reino Myllyharju. Hieno suoritus seuran ikäihmisiltä. Voittajia tämän vuoden cupista löytyy useampi, Merja nappasi Aarni Ronkaisen tavoin kaudella 3 voittoa. Aapo Virkajärvellä on 2 voittoa vyöllään ja yhden voiton saavuttivat Antti Anttonen ja Taija Huuskonen. 

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän kuntorasteja ja kilpailuja. Korttelikoordinaattori kiittää kaikkia kilpailijoita kuin ratamestareita. 

Rasteilla nähdään!
Joonas Nurminen

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal