Lasten ja nuorten Sinetti-suunnistuskoulu alkaa ti 23.4.2019

Varma kevään merkki on Jämsän Retki-Veikkojen suunnistuskoulujen käynnistyminen. Lasten ja nuorten Sinetti-suunnistuskoulu on pitkän perinteen liikuntatuote, johon kuuluu taitotiistai-harjoitukset, junioricup-matalankynnyksen kilpailu kuntorastien yhteydessä, kuntorastit, saliharjoitukset, retket ja kilpailut sekä seuran muut harjoitukset.

Ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 23.4.2019 klo 18.00 Paunun urheilupuistossa JRV-viirin ja Sinetti-säästöpankki-lipun läheisyydessä. Toinen kokoontuminen poikkeuksellisesti JS-rastien yhteydessä to 2.5. klo 18.00. Osallistujat jaetaan iän mukaan kolmeen ryhmään: alle 10-vuotiaat löytöretkeilijät, 10-12-vuotiaat valloittajat ja yli 12-vuotiaat taiturit. Lisäksi ensimmäisillä kerroilla aivan uudet osallistujat pyritään tarpeen mukaan kokoamaan omaksi ryhmäksi, jotta heille varmistetaan turvallinen perehdytys lajin ja harjoitusten pariin. Lue lisää suunnistuskoulusta www.jrv.fi/juniorit.

Mukaan toimintaan ilmoittaudut lunastamalla lapsellesi junioripassin, jonka hankkimiseen löydät ohjeet täällä.

Lapsia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Huolehdithan vakuutusturvasta haluamallasi tavalla. Jos aikoo osallistua kilpailutoimintaan tarvitset suunnistuslisenssin (vakuutuksellinen lisenssi alle 14v 18€). Lisenssiä ei tarvita seuran omiin kilpailuihin eikä aluemestaruuskilpailuihin.

JRV:n junnut käyttävät viestinnässään Nimenhuutopalvelua. Sieltä löytyvät kaikki junnujen tapahtumat ja sitä kautta lähetetään myös kaikki junioritoimintaa koskevat tiedotteet. Ohjeet nimenhuutopalveluun liittymiseen täällä.

Tule mukaan, kokeile ja liity mukaan iloiseen suunnistaja-joukkoon !!

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.         

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal