Kangasala Jukola suunnistetaan 15.-16.6. Jämsän Retki-Veikot lähtee kisaan mukaan nuoruuden innolla ja kokemuksen viisaudella - monen joukkueen voimin. Nyt on aika päättää mukaan lähdöstä kesän suureen suunistusjuhlaan. Jo 7.5. päätämme joukkuemäärät sekä Venlojen että Jukolan viesteihin. Ole siis nopea, sillä lisäjoukkeita ei sen jälkeen ilmoiteta ja joukkueet kootaan ensisijaisesti määräaikana ilmoittautuneista suunnistajista. 

Aloita siis treenit kohti Jukolaa! Tutustu kisasivuihin ja innostu tulevasta kisasta. Jukolassa on tarjolla perinteisesti hyvin erityyppisiä osuuksia. Kärkijoukkueemme kootaan mahdollisimman kilpailukykyisiksi. Suurin osa joukkueistamme sen sijaan tehdään sellaisiksi, että jokaiselle pyritään etsimään jostain joukkueesta omaan tasoa ja kuntoa vastaava osuus. Siten saadaan aikaiseksi myös mukavaa seuran omien joukkueiden välistä sisäistä kilpailua. Joukkueita ilmoitetaan sen verran, että viestit saadaan maaliin. Jos ilmoittaununeita on tasalukua enemmän, etsitään tarvittaessa juoksupaikkoja suunnistajapankista.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Voit ilmoittautuessasi esittää osuustoiveita sekä kertoa (sitovasti), olisitko lähdössä seurabussilla, jos sellainen saadaan täyteen? Päätös seurabussin lähdöstä tehdään oman ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoa: Panu Kärkkäinen ja Joonas Nurminen

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal