Viime viikkoista kauden kuntorastistarttia ja sen suorituksia on päästy nyt jo muutama päivä sulattelemaan. Sulattelua vaativat ehkä myös pääsiäisen suklaamunat, pasha, karitsa sun muut. Joten virittelehän sulattelu- ja  kuntorastifiilis kohdilleen torstaita kohti !!
 
Suunnistusmaasto on viime viikkoisten rastien viereisessä maastossa. Metsässä viimeisetkin lumen rippeet sulavat nyt vauhdilla lämpöasteiden kivutessa yhä ylemmäs ja ylemmäs. Torstaina on tämän hetkisten ennusteiden mukaan jo lähes kesäistä säätä. Joten kannattaa tulla suunnistamaan hyväkulkuiseen kangasmaastoon !
 
 
Maasto on vilkasta ulkoilualuetta, joten polkuja on runsaasti. Kartta on varsin yhteneväinen maaston kanssa. Joitain uusia polkuja alueelle on syntynyt. Lisäksi kartan keskiosissa Paratiisin seudulla on yksi hakkuuaukko, jota karttaan ei ole merkitty.  Muutosalueella kulkevat polut on aukosta huolimatta olemassa. Aukon sijainti on nähtävissä mallikartassa tapahtumakeskuksessa.
 
Maastoon rakennellaan seuraavat radat:
-rastireitti, jonka pituus siimaa pitkin on noin 2,2km.
-helppo 3 km reitti tukeutuu polkuihin vahvasti.
-normaali 4 km on edellistä hieman pidempi ja muutamalla pidemmällä reitinvalinnalla maustettu
-vaativat radat 3km ja 7km ovat mukavaa kangasloikotusta, nopeita päätöksiä reitinvalinnan suhteen ja vähän penkkaakin.
 
Opastus lähtöpaikalle on Jämsänkoskella Nesteen liikenneympyrästä länteen. Autojen parkeeraus on Gradian parkkialueella Koulutie 19.
 
Maastoon pääsee ainakin klo 17-19 välisenä aikana.
Tervetuloa!
 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal