Kauden kolmansien iltarastien perässä kirmaillaan vapun jälkeen torstaina 2.5. Pukinvuoren rinteillä. Pukinvuoren maastoon on suunniteltu helppo 3km rata, helpohko (Normaali) 4km rata sekä vaikeat 3km, 5km ja 7 km radat. Lapsille on tarjolla sekä rastireitti että tukireitti. Kaikki radat ovat lyhyehköjä maastoalueen pienuudesta johtuen.

Jämsän keskustan tuntumassa oleva polkurikas maastoalue tarjoaa etenkin aloittelijoille hienon tilaisuuden lähteä kokeilemaan suunnistusta pururadan tuodessa turvaa etenemiselle. Toisaalta tiukat rinnerastit haastavat kokeneenkin suunnistajan. Maastoon pääsee tuttuun tapaan klo 17-19. Opastus rastipaikalle Koskentieltä, Joonaantien risteyksestä.

Jämsän Retki-Veikot haluaa kannustaa etenkin nuoria lajin pariin ja siksi toukokuun kolme ensimmäistä iltarastikertaa suunnistetaan yläkouluikäisten ja tätä nuorempien osalta ilmaiseksi!

2.5. Pukinvuoren iltarasteilla aloittaa kautensa myös aikuisten Sinetti - suunnistuskoulu. Sinne mahtuu vielä mukaan. Myös lasten ja nuorten Sinetti-suunnistuskoulun toinen kokoontuminen on iltarastien yhteydessä. 2.5.2019 kuntorasti-isäntänä toimiikin Säästöpankki Sinetti.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal