Alkuvuosi lähtenyt huikaisevaan lentoon!

Kulunut alkuvuosi seuratoiminnassamme on ollut hyvin myönteinen. Tästä kiitokset Teille kaikille, samoin yhteistyökumppaneille ja maanomistajille. Seuran toiminta on kehittynyt tavoitteiden mukaisesti kaikilla osa-alueilla.

Kuntorastitoiminta jatkaa edelleen nousukiitoa. Toivottavasti kauden päättyessä rikkoontuu 5000 suorituksen raja.

Kilpailupuolella SM-yön kisajärjestelyt etenevät aikataulun mukaisesti. Rastipukkityöt on meneillään ja muutamien yhteistyökumppaneiden kanssa neuvottelut ovat prosessissa.

Seuramme suunnistajat ovat tähän mennessä saavuttaneet erinomaisia tuloksia kaikissa sarjoissa ja laajalla rintamalla ja eri katsastusten kautta olemme saaneet kesän arvokilpailuihin useita edustajia. Merja valittiin MM-kisajoukkueeseen. Nuorten MM-kisoihin on valittu Inka ja Samuli, nuorten EM-kisoihin Mikaela ja Aarni sekä Samuli varalle, Eurooppa- cuppiin Mikaela ja Samuli. Kaikesta tästä kuuluu lämpimät kiitokset valmentajille, tukihenkilöille ja yhteistyökumppaneille.

Kangasalan Jukolassa Venlojen 1-joukkue saavutti sijan 24, mikä on seurahistorian ensimmäinen palkintosija Jukolassa. 2-joukkue täydensi hienoa menestystä sijalla 83.  Samoin Venlojen nuorten tyttöjen joukkue Aada, Tessa, Venla ja Elvi ylsi huikaisevalle sijalle 394. Loistavaa!

Suunnistuskausi jatkuu tästä eteenpäin jo tulevana viikonloppuna SM-keskimatkan kisoilla ja Kainuun Rastiviikolla. Toivottavasti hyvin alkanut suunnistusvuosi saa jatkoa menestymisten myötä.

Elokuussa JRV:n ja Juha Tainin kanssa yhteistyössä järjestettävä Himos Trail näyttäisi myös lisäävän suosiotaan. 1000 osallistujan raja lähenee vinhaa vauhtia. Tapahtuman järjestäminen vaatii runsaasti talkoolaisia. Joten jos et ole vielä ilmoittautunut niin mukaan ja matkaan.

Kaiken kaikkiaan hyvältä näyttää tällä hetkellä . Joka tapauksessa menestys ei tule itsestään joten koetetaan edelleen jaksaa tehdä kaikilla osa-alueilla laadukasta työtä.

Menestyksekästä suunnistusvuoden jatkoa!

 

Matti

 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal