Tämän vuotinen Hervoton suunnistettiin mitä mainioimmassa syyssäässä Länsi-Himoksen Paljakalla - maastossa, jonka koejuoksuissa ei viikko sitten säästelty...

Keli siis suosi eikä maasto tosiaan jäänyt kakkoseksi. Päinvastoin, tällä kertaa koeteltiin niin suunnistajien fysiikkaa kuin suunnistustaitoja. No, oli siellä mukana myös nautiskelijoita, jotka toivottavasti viihtyivät koko metsäreissunsa ajan. 

Juomarastin / keskusrastin tarjoilusta vastasivat totuttuun tapaan Kollinmäen Hervottomat. Tällä kertaa tarjoilut taisivat olla erikoisin hyviä, sillä aika usealla suunnistajalla oli jäänyt rastileimaus tekemättä. Itkumuuri oli tällä kertaa höveli eikä ketään tuosta rankaissut. 

Päivän ehkä erikoisimpiin tapahtumiin kuuluu emitin unohtaminen - siis unohtaminen - juomarastin leimasimeen. Onneksi noita keskusrastivierailuja kahdella pisimmällä radalla oli useampia, niin siellähän se kortti oli suunnistajaa seuraavalla kerralla odottamassa. No, kuka sitä turhaa painolastia mukanaan kuljettaisi. Erityismaininta Tiinalle, jonka meriselitys tapahtuneesta alkoi jo maalileimasimella ja oli - no oli mitä oli. Mutta kuulkaa, tämmöisistä pikkujutuista syntyy Hervoton. Näitä on hieno jälkeenpäin muistella.

Ja sitten tuloksiin:

Huipun kierrossa Nyholmin Veeralla kulku oli kohdillaan ja tulos sen mukainen - piikkipaikka. Lauantain kevyt oli Kurosen Aapolle erityisen kevyt, sillä vain hän ja tukihenkilö painelijat radan alle tuntiin. Virkajärven Aapolle tuli Paljakan huipulla pieni suunnanottovirhe ja siinä meni samalla mahdollisuus haastaa nimikaima.

Paljakka-radalla Levon Mikko piti hyvää vauhtia ja marginaalia kakkseen jäi runsaasti. Mahtiin oli lähtenyt koko joukko kovia suunnistajia ja Merjan kukistamiseen tarvittiin peräti kolme mies-suunnistajaa. Nopein näistä kolmesta oli Leinosen Pauli, joka samalla pokkasi Eino Enqvist -kiertopalkinnon (toinen kerto jo). Mutta kärki oli harvinaisen tiivis - ihan kuin olisivat kimpassa juokseet.

Tulokset

Väliajat

 

Hervoton-porukka eli Jorma, Nina ja Timo kiittävät ja kumartavat. Oli jälleen kerran mukavaa työstää tätä tapahtumaa. Loppuun kannanotto - vai onko se mainos. 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal